Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Ötvenmilliárdot fordítanak a felsőoktatás színvonalának emelésére

Jelentős, összesen 55,5 milliárd forint értékű infrastrukturális fejlesztések, beruházások kivitelezése kezdődhet meg az ország tizenhárom felsőoktatási intézményében az Új Magyarország Fejlesztési Terv részeként.

Most könnyen elbukhatják a nyertesek a pályázati pénzt

Még egy hetük van a lejárt határidejű köztartozásaik rendezésére a 2004-2006-os Nemzeti Fejlesztési Terv azon nyertes projektgazdáinak, akiknek a meg nem fizetett köztartozásaik miatt felfüggesztették a pályázati források kifizetését. Ha a köztartozást fel­halmozott nyertes pályázók ezt nem rendezik, úgy a még ki nem fizetett támo­gatási összeg elvész a számukra. Országszerte a csaknem 20 ezer nyertes NFT-projekt közül mindössze közel 100-at érint az intéz­kedés.

Danuta Hübner megnézte a fejlesztéseket

Danuta Hübner, az Európai Unió regionális politikáért felelős biztosa kétnapos magyarországi látogatáson vett részt, melynek keretében számos, európai uniós fejlesztéssel megvalósuló projektet tekintett meg vidéken. A biztos asszony delegációjának tagja volt többek között az Európai Bizottság Regionális Politikai Főigazgatóságának Magyarországért felelős csoportvezetője és a Regionális Politika Főigazgatóság igazgatója.

Létrejött a megállapodás az EU-val

Létrejött a megállapodás az Európai Unióval (EU), június 11-én aláírták a Kiegészítő Egyetértési Megállapodást, amelynek alapján Magyarország lehívhatja nemzetközi finanszírozási csomag európai uniós részének harmadik részletét.

Hatodikak vagyunk az EU-ban

A miniszterelnök szerint hazánknak új megoldásokat kell keresnie a gazdasági válság kezelésére, és hatékonyabban kell felhasználnia az uniós forrásokat. Ezen a véleményen van Danuta Hübner uniós regionális biztos is, aki szerint mindenképpen fel kell gyorsítani a válságkezelésre szánt fejlesztési források kifizetését. Hazánk jelenleg az európai uniós források felhasználása alapján a kedvezményezett tagállamok között a 6. helyen áll.

Közel kétmilliárd forint jut a borsodi mellékutak rendbetételére

Borsod megyében folytatódnak a magyar mellékúthálózat Európai Uniós forrásokból finanszírozott felújítási munkálatai. A felújítások 1,7 milliárd forint ráfordítással összesen 72 kilométeren indulnak meg.

Százmilliós támogatást kap a győri Széchenyi Egyetem kollégiuma

Uniós támogatással hőszigetelik a győri Széchenyi István Egyetem három kollégiumi épületét. A beruházás értéke meghaladja a százmillió forintot, a felújítás várhatóan idén októberben fejeződik be.

Határmenti együttműködés a Dunáért

Hét ország tizenkét természetvédelmi területének képviselői fogtak össze a Duna és a folyó menti tájak védelmére. A hároméves együttműködést részben európai uniós forrásokból fedezik.

Zárándokutat finanszíroz az EU

Európai uniós segítséggel tovább épülhet az európai Szent Márton zarándokút Szombathelytől Pozsonyig vezető szakasza.

Megoldódnak a szennyvízgondok

A Környezet és Energia Operatív Program támogatásával újabb két településen újulhat valamint épülhet ki a szennyvízcsatorna-hálózat. A fejlesztés a tervek szerint közel 650 millió forintba kerül, a két település az uniós projekt előkészítésére 23 millió forint támogatást nyert.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26