Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Harmincmilliárdos gigaprojekt indulhat Érden

A kormány szerdai ülésén döntött az "Érd és térsége szennyvíztisztító telep rekonstrukciója és bővítése és a szennyvízelvezető rendszer fejlesztése"című uniós nagyprojekt támogatásáról. A beruházási időszak 2009-ben kezdődik, a befejezés 2012-ben várható.

Hatmilliárdos vízműprojekt veszi kezdetét

Hat korszerűsített Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei vízmű kezdte meg próbaüzemét. A beruházás teljes költségvetése meghaladja a 30,7 millió eurót, mintegy 6,5 milliárd forintot.

Csaknem egymilliárdból fejlesztik a Csongrád megyei szakiskolákat

Újabb iskolafejlesztés indult el Szegeden; eszközparkjukkal együtt a Térségi Integrált Szakképző Központ (TISZK) és intézményei csaknem egymilliárd forintból újulnak meg. A beruházásnak 2010. június közepére kell elkészülnie.

Biomasszával fűtik a Pannonhalmi Főapátságot

Biomassza fűtőmű létesítésére 183 millió forint támogatást, a gázmotoros kapcsolt energiatermelés megvalósítására pedig 24 millió forintos támogatást nyert a Pannonhalmi Főapátság az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Programja (KEOP) keretében.

Megújuló városrészek Nyíregyházán

További városrész újult meg Nyíregyházán, Örökösföld központi terének rehabilitációjára 130 millió forintot fordított a helyhatóság.

Megújul a Prímás Pince

Bemutatták csütörtökön az esztergomi bazilika feljárója alatt lévő, 3700 négyzetméteres pincerendszert, amelyet 772 millió forintos uniós támogatással a magyar borkultúra és turizmus központjává alakítanak.

Négy éven belül megduplázzák a fővárosi bicikliutakat

Összesen tíz Európai Uniós pályázatot nyújt be a főváros kerékpáros úthálózat fejlesztésére a Fővárosi Közgyűlés mai döntése alapján.

Közel ötmilliárd forintból élesztik fel a műjégpályát

A mai napon elhelyezték „A Városliget kapuja” elnevezésű projekt alapkövét. A beruházás során megújul a műjégpálya fogadóépülete, valamint újjáépítik a II. világháborúban lebombázott épületszárnyat is. A 4,7 milliárd forintos fejlesztést több mint 3 milliárd forinttal támogatja az Európai Unió Európai Regionális Fejlesztési Alapja.

Egymilliárdos támogatás akadálymentesítésre

Egy év alatt egymilliárd forint támogatást nyertek pályázaton önkormányzatok akadálymentesítésre az Észak-Magyarországi Operatív Program keretében a régió három megyéjében.

Közel négymilliárdos fejlesztési program indul Nyíregyházán

Újabb felújítás, ezúttal a híres műemléképület, a Nyírvíz Palota rekonstrukciója kezdődik meg Nyíregyházán az Európai Unió támogatásával, 3,6 milliárd forintos költségkeretből megvalósuló Integrált Városfejlesztési Stratégiai Program keretében. A beruházásról szóló szerződést a helyi önkormányzat hétfőn írta alá a kivitelező céggel.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26