Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

A támogatásnak köszönhetően hatalmas lehetőséget kap a stadion

Az Európai Unió támogatásával nemzetközi sportesemények rendezésére teszik alkalmassá a nyíregyházi Városi Stadiont. A létesítmény 260 millió forint összegű fejlesztéséről kedden írták alá a szerződést a szabolcs-szatmár-beregi megyeszékhelyen.

Újabb tizenhárom kilométeres utat újítanak fel uniós forrásból

Teljes egészében az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) forrásaiból újult meg négy Győr-Moson-Sopron megyei mellékút, összesen 13,2 kilométeren. A beruházás költségét, 685 millió forintot a Nyugat-Dunántúli Operatív Program (NyDOP) biztosította. A projektgazda Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezeknek az utaknak a sorsát a műszaki átvételt követően is figyelemmel kíséri.

Milliárdos turisztikai fejlesztések kezdődnek Tokajban

Tokaj minden energiájával azon van, hogy minél több uniós forrást szerezzen a város fejlesztéséhez, és ezáltal behozza a több évtizedes lemaradását

Hárommilliárdos beruházás Dunaújvárosban

Uniós források segítségével, újabb jelentős beruházás indul a Dunaújvárosi Főiskolán az Új Magyarország Fejlesztési Terv részeként. A 3,2 milliárd forint összegű uniós támogatást a K+F kapacitásának fejlesztésére fordítja az intézmény.

Milliárdos beruházással újítják fel Sopron belvárosát

Csaknem 600 millió forintos európai uniós támogatással újulhat meg az elkövetkező két évben Sopron történelmi belvárosa. A több mint 1 milliárd forintos beruházás részeként többek között megerősítik a hűség városának jelképét, a Tűztornyot, valamint a római kori romokat is láthatóvá téve újítják meg teljes egészében a főteret. A beruházás támogatási szerződését csütörtökön írták alá Sopronban.

Ötszázmilliárdot fordítottak terültefejlesztésre tizenkét év alatt

Hazai forrásból 1996. és 2008. között 464 milliárd forint támogatást fordítottak Magyarországon területfejlesztésre. A hazai területfejlesztési támogatások révén 36 ezer új munkahely létesült, 65 ezer munkahely megtartásához járultak hozzá.

Milliárdokat költenek a járóbeteg-rendelők fejlesztésére

Uniós forrásból 31 településen épül járóbeteg ellátó központ, csaknem 30 milliárd forint összértékben. A pályázatok lezárultak, a fejlesztések szerződéseit megkötötték, így a következő hetekben, hónapokban indulhatnak a beruházások, amelyek eredményeként rövid időn belül érzékelhetően javulni fog a járóbetegellátás Magyarországon.

Támogatják az utógondozást

Közel egymilliárd forint ráfordítással térségi rehabilitációs központot hoznak létre Sárváron. A beruházás a Nyugat-dunántúli Regionális Operatív Program keretében, mintegy 791 millió forintos európai uniós támogatással valósul meg.

A milliárdos vasútfejlesztésnek köszönhetően gyorsulnak a vonatok

A Pusztaszabolcs-Börgönd vasúti vonalszakasz átépítése július 13-án kezdődik és hatvan napig tart. Az igazán látványos és gyors fejlesztések augusztus 24-én, a MÁV téli menetrendjének életbe lépésekor indulnak el.

Az uniós támogatásnak köszönhetően lett szakmájuk

A Szolnok megyei Nagykörűn és Tiszaburán élő munkanélküliek több hiányszakmában is képesítést szereztek a Társadalmi Megújulás Program (TÁMOP) keretében teljes egészében európai uniós pályázaton elnyert pénzből.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26