Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Százmillió forintból épül fel az új ifjúsági centrum

Ötvenhat általános iskolás és középiskolás korú gyerek pihenhet egyszerre abban az ifjúsági turisztikai centrumban, amely szeptember közepén nyitja meg a kapuit a Vas megyei Kemeneskápolnán.

Ötmilliárd forintból bővítik a Syma Csarnokot

További 21 ezer négyzetméterrel kibővítve 5 milliárd forintból 4.300 fős kongresszusi központot épít a budapesti Dózsa György úton lévő Syma csarnokhoz a Syma + SD Kft.

Brüsszel jóváhagyta az ÚMFT-n belüli forrásátcsoportosítást

A kormány már tavaly novemberben egyértelművé tette: Magyarország úgy fogja felhasználni az uniós forrásokat, hogy azok a lehető legnagyobb védelmet nyújtsák a magyar munkahelyeknek a világválság hatásaival szemben. Ezt a célt szolgálta a közelmúlt minden változtatása: a bürokráciacsökkentő és ügyintézést gyorsító lépések elfogadásától az új pályázati konstrukciók megalkotásán keresztül az operatív programokat érintő forrásátcsoportosításokig bezárólag.

Innovációs bravúrt mutatott be a magyar klaszter

Az egészséggel és a mobil internetezéssel kapcsolatos két új magyar fejlesztést mutatott be csütörtökön sajtótájékoztatón Magyarország egyik legeredményesebb innovációs összefogása, a Mobilitás és Multimédia Klaszter (MMKlaszter).

Lassan felépül hazánk első kulturális fővárosa

Elhelyezték a 2010-es pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) program egyik nagyberuházása, a konferencia- és koncertközpont alapkövét. A koncertközpont nettó 7,2 milliárd forintból, részben európai uniós forrásból, várhatóan 2010. szeptember 30-ra készül el.

Több mint kétmilliárd forintból újítják fel az utakat Pest megyében

Jól haladnak a kivitelezők Pest megyében annak az öt mellékútnak a felújításával, amelyek a Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) keretében válnak európai színvonalú utakká. Az uniós támogatással, összesen mintegy 2,1 milliárd forintból megvalósuló kiemelt projekteket pénteken mutatták be Szigetszentmiklóson.

Példátlan útfejlesztés veszi kezdetét Somogyban

Somogy megyében sosem látott útfejlesztések történnek, amelynek részeként 771 millió forintos uniós és nemzeti támogatásból felújították, kiszélesítették és megerősítették a 61-es főút somogyi részének az első, 14,5 kilométeres szakaszát.

Megújul a vasúti sín Budapest és Székesfehérvár között

A tervek szerint augusztus 24-én elkezdődik a Budapest-Székesfehérvár vasútvonalon Kápolnásnyék-Gárdony között a jobb és a bal oldali vágány átépítése.

Felújítják a bíróságok épületét Csongrád megyében

Öt bírósági épületet akadálymentessé tesznek európai uniós támogatással Csongrád megyében, a november végére befejeződő beruházások összköltsége 144 millió forint.

Négymilliárd forint uniós támogatást kap a Balaton

A Balaton évek óta jó vízminőségét stabilizálhatja a Kis-Balaton félkész védőrendszerének teljes kiépítése, ami a következő három évben uniós támogatással valósul meg.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26