Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Fűtésrendszer korszerűsítés uniós forrásból

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Programjának keretében kiírt pályázat révén, összesen több mint 22 millió forintból újulhatott meg a Bakonycsernyei Evangélikus Egyházközség templomának, Esperesi Hivatalának és imaházának fűtési rendszere.

Hatszázmilliós fejlesztések Szolnok megyében

A jászkun kapitányok nyomában címmel a kulturális turizmus egy új termékének megvalósítása kezdődött el Jász-Nagykun-Szolnok megyében, az építési munkákkal kapcsolatos első szerződést hétfőn írták alá a megyeházán.

Végre aszfaltoznak Csepelen

Tíz földutat aszfaltoznak Csepelen még ebben az évben, a 200 millió forintos beruházás 65 százaléka európai uniós, a többi önkormányzati forrás. A munkálatok csütörtökön elkezdődtek.

Hárommilliárdos gigaberuházás kezdődik Lukácsházán

Több mint 2,7 milliárd forintos beruházást követően, kilencven százalékban európai uniós támogatással megépül a lukácsházi árvízvédelmi tározó, amelynek alapkövét kedden Kóthay László, a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium szakállamtitkára rakta le.

Hatalmas figyelem kíséri a Zeneakadémia felújítását

A felújítási munkálatok miatt nem teljesen zökkenőmentes szemeszter kezdődött a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen (LFZE). Az előkészítési szakaszban álló felújítást a Nemzetközi Tanácsadó Mérnökök Szervezete is kiemelten figyeli.

Közel kétmilliárdért újítják fel a 86-os főút egy részét

Rövidesen megkezdődik a 86-os főút Mosonmagyaróvár-Csorna közötti szakaszának felújítása, az 1,945 milliárd forintos fejlesztés munkaterületét hétfőn adta át a kivitelezőnek a beruházó Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt.

Uniós támogatással vezetnek be új módszert Pomázon

A hagyományos, 45 perces órakerettől, illetve a megszokott órarendtől is eltérhetnek az új tanévben Pomáz öt oktatási intézményében annak a módszernek köszönhetően, melynek bevezetését az uniós forrásból elnyert 71,5 millió forint teszi lehetővé.

Közel ezermilliárd forintot vonnak be a magyar gazdaságba

A jövő évi költségvetés tervezete szerint 2010-ben összesen 922,645 milliárd forint európai uniós forrás érkezik a magyar büdzsébe, miközben Magyarország uniós befizetései 220,759 milliárd forintot tesznek ki.

Százmilliót kapott a város régészeti feltárásra

A közelgő szennyvízcsatorna-építés előtt Békéscsaba majdnem 115 millió forintot költ a régészeti feltárásokra és a tűzszerészeti felderítésre.

Új pályázatok 15 napos elbírálási idővel

Augusztus 31-től nyújthatják be gazdaságfejlesztési és innovációs célokat szolgáló pályázataikat a hazai vállalatok, amelyek a pályázatok pozitív elbírálását követő szerződéskötéshez képest 15 napon belül kézhez kaphatják az első forintokat.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26