Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Uniós támogatást kapott a magyar pálinka

Automata palackozó gépsorral és új pálinkafőzővel bővítette üzemét az érpataki Zsindelyes Pálinkafőzde Kft. Az uniós támogatás segítségével, összesen 230 millió forintból bővítették az épületet.

Kétmilliárd eurót utalt az EU hazánknak szeptemberig

Az Európai Uniótól érkező átutalások és befizetések eredőjeként 450 millió euró érkezett Magyarországra a harmadik negyedévben, míg az első háromnegyed évben összesen nettó 2,18 milliárd euró szivárgott az országba.

Lezárult a milliárdos pályázat

Eredményesen zárult az Új Magyarország Kockázati Tőkeprogram keretében, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által meghirdetett pályázat: az augusztus végi határidőre 18 kockázatitőke-alapot kezelő pályázó jelentkezett. A sikeres pályázat eredményeként, az Európai Unió 27 tagországa közül elsőként Magyarországon indulhat el az uniós forrásokból finanszírozott kisvállalkozói kockázatitőke-program.

Megháromszorozná a K+F támogatásokat az Európai Bizottság

Az Európai Bizottság szerdán azt javasolta, hogy az Európai Unió mozgósítson további 50 milliárd eurót az alacsony szén-dioxid-kibocsátással járó technológiák kifejlesztésére. Ez azt jelenti, hogy a jelenleg erre a célra fordított összeget évi 3 milliárd euróról több mint 8 milliárd euróra növelnék, ha a kezdeményezést a többi uniós intézmény elfogadja.

Húszmilliárdért épülhetenek szakorvosi rendelők

Több mint 950 millió forintos európai uniós pályázati támogatással kistérségi szakorvosi rendelőintézetet építenek Göncön, és ezzell párhuzamosan az országban még 15 településen kezdik meg kistérségi feladatokat ellátói rendelőintézetek kialakítását. Első körben 14,3, majd hat és fél milliárd forintos európai uniós támogatással.

Megújított EU-s informatikai pályázatok

Gyors sikert hozott a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség új formában kiírt informatikai pályázata, amelynek célja, hogy minél gyorsabban juthassanak EU-s támogatáshoz a hazai cégek, ha vállalati folyamatmenedzsmenthez vagy elektronikus kereskedelemhez kapcsolódó beruházást terveznek. Összesen több mint 3,7 milliárd forint áll rendelkezésre, a pályázatokat év végéig lehet benyújtani.

Csak tiszta cég nyerhet százmilliókat

Uniós és állami támogatásból csaknem 150 millió forintot kapott, így saját forrással együtt mintegy 500 milliós beruházást valósított meg a HO-RA Kft. Abdai telephelyén - olvasható a kisalföld.hu-n.

Eltüntetik a gázolajat a régi reptérről

A Sármellék és Zalavár között található, volt szovjet katonai repülőtér kerozinnal, benzin és gázolaj származékokkal szennyeződött területének kármentesítésére 226 millió forint uniós támogatást nyert el a két település önkormányzata.

Tízmillió eurót kell hazánknak visszafizetnie az EU-nak

Az Európai Bizottság kedden elfogadott határozata értelmében az uniós tagállamoknak vissza kell téríteniük Brüsszelnek az Európai Unió agrárköltségvetéséből finanszírozott és jogosulatlanul felhasznált, összesen 214,6 millió eurót.

Négyszázmilliárd eurós veszteség az európai bankoknál

Európa 22 nagy bankja 400 milliárd eurós veszteséget könyvelhet el idén és jövőre - írta hétvégi számában az International Herald Tribune.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26