Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Akadálymentesítik a Pest megyei bíróságokat

Több mint 140 millió forintot költenek hat bírósági épület akadálymentesítésére Pest megyében. A beruházási költségekből 125 millió forintot uniós forrásból fedeznek, a fennmaradó összeget az Országos Igazságügyi Tanács Hivatala biztosítja.

Informatikai hálózatot támogat az EU

Százmillió forintos európai uniós támogatás alapozza meg Borsod-Abaúj-Zemplén megye könyvtári informatikai hálózatát.

Tízmilliárdos légiforgalmi irányító központot építenek hazánkban

Csaknem hatmillió euróval részesül a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. a Transz-európai Hálózatfejlesztési Terv (TEN-T) keretében szétosztott 500 millió euróból az új irányító központ létesítéséhez

Másfél milliárd forintot kap a szénsavhavat alkalmazó kórház

Az érrendszeri megbetegedésben szenvedők számára rehabilitációs központot alakítanak ki a kórházban, közelében pedig járóbeteg-centrumot létesítenek.

Utasmólót építenek Ferihegyen

Összesen 7,56 millió euró támogatást jelentett be az Európai Bizottság szerdán a ferihegyi utasmóló építéséhez, amelynek célja, hogy a budapesti repülőtéren segítse "az összetett schengeni és nem schengeni üzemelést és az utasok zökkenőmentes átszállását".

Hatalmas fejlesztések a kisvárosban

Aláírták a tamási úgynevezett ability fürdő fejlesztéséről szóló támogatási szerződést, valamint a város európai uniós beruházásainak finanszírozására kötött egymilliárd forintos kötvényszerződést.

Felújítják a nemzeti park kátyús útját

A Dél-Alföldi Operatív Program (DAOP) keretében felújítják a Kerekegyháza–Fülöpháza összekötő út 52-es út és Fülöpháza közötti 3,5 kilométeres szakaszát. A beavatkozás 324 millió forintba kerül, amit teljes egészében az Európai Unió támogatási alapjai fedeznek.

Újabb tíz kilométer utat adtak vissza a forgalomnak

Felújítva adta vissza a használóknak a kivitelező a Balkány-Nyírmihálydi összekötő utat a napokban. A rekonstrukció az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében valósult meg, 466 millió forintból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával.

Egymillió euró természetes anyagok használatára

Az energiatakarékos építészetet, a megújuló energiákat és a hagyományos faépítészet megőrzését helyezi a középpontba egy magyar-szlovén közös projekt, amelynek keretein belül mintaházakat alakítanak ki Nagykanizsán és a szlovéniai Martjanciban.

Csökkenő fűtési költségek Szolnokon

Megkezdi a próbaüzemet az új biomassza kazán október végén az Alfa-Nova Kft. fűtőművében, amely Szolnokon a Széchenyi városrész 5000 lakásának szolgáltat hőt és meleg vizet. A 313 millió forintos beruházás az Európai Unió (EU) 154,5 millió forintos támogatásával valósult meg.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26