Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Nagyecseden is megépül a hulladéklerakó

Ünnepélyes alapkőletétellel megkezdődött a nagyecsedi hulladéklerakó és a hozzá tartozó kiszolgáló létesítmények építése. A beruházás több mint kétszáz települést, és mintegy hatszázezer embert érint.

Fejlesztik a volt szovjet laktanya környékét Komáromban

Megkezdődött Komáromban a Frigyes laktanya főútjának számító Huszár utca felújítása, a munkálatokra összesen 188 millió forintot fordítanak, ebből 132 millió forint az Európai Regionális Fejlesztési Alapból származik.

Útépítések Zalaegerszegen

Közel egymilliárd forint értékben beruházási és felújítási munkák folynak Zalaegerszeg belvárosában. Járdákat, utcákat újítanak fel, műemléképületet rekonstruálnak, a romos, lebontásra ítélt házak helyén modern épületegyüttes épül, valamint biztonságos, közvilágítással ellátott kerékpárút létesül a 76-os út mentén, a városközpont és a keleti kereskedelmi központ között.

A kormány támogatja a nyíregyházi beruházást

A kormány támogatja, és benyújtja az Európai Bizottságnak a Nyíregyháza és térsége szennyvízkezelési nagyprojektet - jelentette be Molnár Csaba, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) államtitkára.

Az uniós forráslehívások jövője

Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) által nemrég közzétett adatok szerint a múlt évi zárszámadásban az uniós források felhasználása 38,4 százalékkal elmaradt a költségvetésben szereplő közel 470 milliárd forintos összegtől. Arra voltunk kíváncsiak, hogyan hat ez a következő évek uniós forráslehívására. Az NFÜ-t kérdeztük.

Novembertől működik a mohácsi határkikötő

A hatóságok várhatóan novemberben veszik birtokba a mintegy hárommilliárd forintból épült, de tavaly októberi átadása óta üresen álló mohácsi határkikötőt.

Egymilliárd forint túzokvédelemre

Ebben az évben már megközelíti az ötmilliárd forintot a különböző uniós természetvédelmi pályázatokon elnyert összeg, mely az év végéig, a nagy mennyiségű beadott pályázat révén, akár a tízmilliárd forintot is elérheti

Száz százalékos makói csatornázottság

Egy éven belül indulhat a csatornázási program, ha Brüsszel jóváhagyja a terveket. A makói térség szennyvízprojektjének támogatási szerződése összesen hat települést érint, és csaknem tizennégy milliárd forintba kerül.

Újabb hulladékfeldolgozót létesítenek

Az uniós normáknak is megfelel az az állati hulladék gyűjtő és átmeneti tároló telep, amelyet szerdán adtak át a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Szikszón a Szatev Zrt.-nél, a beruházás több mint 723 millió forintba került, a projekt a Nemzeti Fejlesztési Terv keretében 391 millió forint támogatást kapott.

Az EU támogatja a magyar halászatot

Az Európai Bizottság jóváhagyta az operatív programot a magyar halászat számára, a 2007-2013-as közösségi költségvetési időszakra, közölte a bizottság.

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28