Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Tovább bővülhet a pécsi ipari park

Tovább bővülhet a Pécsi Ipari Park és annak vállalkozói faluja, miután a létesítményeket működtető gazdasági társaság a napokban támogatást kapott az Új Magyarország Fejlesztési Terv Dél-dunántúli Regionális Operatív Programjától.

Gazdaságélénkítő csomag megtakarított önerőből

Félmilliárd forintos gazdaságélénkítő csomagot állított össze a mórahalmi önkormányzat a Homokhátságon működő mezőgazdasági és az agráriumhoz kapcsolódó cégeknek.

Rehabilitációs járadék tizenötmilliárd forintból

Az idén bevezetett új társadalombiztosítási forma, a rehabilitációs járadék igénybe vételére országosan 15, ezen belül a Közép-magyarországi régióban 3,5 milliárd forint áll rendelkezésre.

Százmilliókat nyertek a hotel felújítására

A volt Kass Szálló tulajdonosa, a Quaestor-csoporthoz tartozó Régi Hungária Kft. uniós pályázaton 600 millió forintot nyert a hotel felújítására, amelyet 2010-ben négycsillagos szállodaként nyitnak meg újra, valószínűleg Régi Hungária néven.

Húszmilliárd eurós mentőcsomagot kap hazánk

Az IMF, az Európai Unió és a Világbank által összeállított húszmilliárd euró összegű hitelkeretet 2010. március végéig hívhatja le a magyar kormány, a készenléti díj éves szinten 0,25 százalék, kamata 5-6 százalék,a visszafizetés futamideje 3-5 év - jelentette be Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke azon a szerdai tájékoztatón, ahol ismertették a pénzügyi mentőcsomag részleteit.

Környezetbarát hulladékkezelés Győrben

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv 6,5 milliárd forintos támogatásával korszerűsödik Győr és térségének hulladékgazdálkodása. A beruházás segítségével 112 település 260 ezer lakosának környezeti minősége javul a szelektíven gyűjtött hulladék hasznosításával, a biológiailag lebomló hulladékmennyiség csökkentésével, valamint a biztonságos hulladéklerakás feltételeinek megteremtésével.

Lisztet és cukrot osztanak

Az Európai Unió által finanszírozott magyarországi élelmiszersegély-program keretében ötszáz tonna lisztet szállít Borsod-Abaúj-Zemplén és Pest megyei rászoruló családoknak egy nyíregyházi cég.

Magyar természetvédelmi programokat fogadtak el

Jóváhagyta az Európai Bizottság 143 tervezet európai uniós támogatását az új környezetvédelmi program, a LIFE+ keretében, az első pályázati felhívás eredményeként.

Tízmilliárdos beruházásból újul meg a Zeneakadémia

Liszt Ferenc születésének 197. évfordulóján aláírták a Zeneakadémia infrastruktúrájának fejlesztését támogató szerződést. A beruházás értéke meghaladja a tízmilliárd forintot.

Tájékoztató a támogatások tavalyi felhasználásáról

Az ÚMFT végrehajtását felügyelő eseti bizottság megvitatta az európai uniós támogatások 2007. évi felhasználásának ellenőrzéséről készített tájékoztatóját, melyből kiderül, hogy hazánk minden évben több fejlesztési forrást tud lehívni befizetési kötelezettségénél.

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28