Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Közel húszmilliárdos oktatásfejlesztés veszi kedetét

A közoktatásban a kompetencia alapú oktatás feltételeinek megteremtésére, a hátrányos helyzetű tanulók esélyegyenlőségének javítására összesen mintegy 17,5 milliárdos uniós pályázati keret nyílik meg december 1-től.

Válságkezelő lépések kormány-módra

A kormány az európai uniós források felhasználásával elősegíti a vállalkozások számára a forráshoz jutást, és a munkahelyek megtartására, teremtésére koncentrál.

Agrárreform: jól járt hazánk

Az Európai Unió tagországainak mezőgazdasági miniszterei csütörtökön megállapodtak azokban az intézkedésekben, amelyekkel kiegészítik és korszerűsítik az évtized elején életbe lépett mezőgazdasági reformokat.

Gyümölcsosztás EU-s módra

Az eredetileg javasolt 90 millió eurós éves költségvetéssel hagyták jóvá az európai uniós tagországok mezőgazdasági miniszterei az uniós iskolagyümölcs-programot.

Feltételekkel kaphatjuk meg a segélycsomagot

Az Európai Unió képviselői is aláírták azt a két dokumentumot, amely alapján az Európai Unió 6,5 milliárd euró összegű középtávú pénzügyi támogatást nyújt a magyar kormány pénzügyi és gazdaságpolitikai programjának megvalósításához, a fiskális konszolidáció folytatásához.

Gyanús vidékfejlesztési programok

Az Európai Számvevőszék szerint tökéletesíteni kell az uniós felügyeleti és kontrollrendszereket. A jelentés a szabályozási rendszer egyszerűsítését javasolja.

Uinós forrásból fejlesztik az ősparkot

Márciustól október végéig közel negyvenezren látogatták meg az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Területet. Az Ősvilági Pompejinek is nevezett ipolytarnóci ősmaradványok látogatóközpontját tavaly októberben újították fel 400 millió forintos uniós és kormányzati támogatással.

Hatmilliárdos beruházás: szennyvízhálózatot kap nyolc település

Az Európai Unió segítségével építheti ki hatmilliárd forint értékű szennyvíz-hálózatát nyolc nyírségi település önkormányzata. Brüsszel már a beruházás előkészítésének kétszázmillió forintos költségéhez is támogatást nyújt.

Korszerűsítik a szabolcsi hulladéklerakót

Ötvenmillió forint összegű támogatást nyert a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Szilárdhulladék-gazdálkodási Társulás a régió 173 hulladéklerakó telepének rekultiválásához az Európai Unió Környezet és Energia Operatív Program Alapjából.

Természetvédelmi programok támogatásai

Az Európai Bizottság az EU környezetvédelmi célú pénzügyi eszközének, a LIFE+ programnak keretében közzétett első pályázati felhívása eredményeként 143 új projektet hagyott jóvá. A természetvédelemmel, környezetvédelmi politikával, informatikával és kommunikációval kapcsolatos intézkedésekre az Európai Unió 186 millió euró támogatást biztosít.

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28