Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Szántódi turizmusfejlesztés: cselédházakból lakosztályok

Tavasztól több mint 350 millió forintos beruházással bővítik a balatoni élő skanzenként működő Szántódpuszta kínálatát, a amelynek része lesz egy keszthelyi lovas postakocsi-járat indítása is.

Megoldatlan probléma a balatoni közlekedésfejlesztés

A gazdasági tárca idei maradványkeretéből százmillió forintot fordítanak a balatoni vízbiztonsági program folytatására. Szakemberek szerint minden látványosan fejlődik, a térség közlekedéshálózatának kivételével.

Újabb kilenc város kap rehabilitációs támogatást

Nyolc megyei jogú város rehabilitációs programjának támogatása után további kilenc nyugat-dunántúli, nem megyei jogú város fejlesztési programját hagyták jóvá az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében. A döntés értelmében több mint 5,7 milliárd forintos fejlesztés valósulhat meg.

Erősítik a Kis-Balaton vízvédelmét

Végső szakaszához érkezett a kis-balatoni vízvédelmi rendszer megépítése, a beruházás becsült értéke 7,3 milliárd forint. Az eredeti tervek szerint a Kis-Balaton vízvédelmi rendszer alapvető célja, hogy megakadályozza a Balaton tápanyagterhelését.

Nagy forgalmú útszakasz újult meg Nagykőrösön

A Regionális Operatív Program (ROP) forrásaiból Pest megyében zajló útfelújítások újabb projektje jutott el a műszaki átadásig a napokban. A projekt keretében egy mintegy két kilométeres, Nagykőrös belterületén lévő, rendkívül forgalmas útszakasz felújítása valósult meg 133 millió forintos uniós forrásból. A felújítási munkálatok 2008. július 31-én kezdődtek.

Megújult pilisi útszakaszok

Európai uniós társfinanszírozással, 230 millió forint értékben 3,5 kilométernyi útszakasz újult meg Pest megyében. Az M0-ás északi szakaszának átadását követően a Szentendre-Üröm összekötő út és a pilisszántói bekötő út felújítása időszerűvé vált. A felújítási munkálatok 2008. július 31-én kezdődtek a Magyar Aszfalt Kft. kivitelezésében.

Uniós sikersztori

A Tolna megyei Kisszékelyben európai uniós támogatással épül parkhotel. A projektgazda a hazaitól eltérő szemléletű szolgáltatásokat ígér. A beruházás négymilliárd forintból valósul meg.

Újabb gyanús milliók a metró-ügyben

Az európai uniós támogatáshoz kötődő többletfeladatai miatt 80 millió forinttal megnövelnék a 4-es metró építésének kommunikációjával foglalkozó PR cég megbízási keretösszegét.

Uniós pénzből fejlesztik a kormányzati informatikai rendszert

Uniós forrásból valósul meg a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ (KSZK) informatikai rendszerének és kapcsolódó számítástechnikai hátterének megvalósítására kiírt tárgyalásos, nem nyílt közbeszerzési eljárás.

Megújul a műjégpálya

Döntően uniós forrásból jövőre megkezdődhet a több mint 80 éves műemléki jellegű városligeti műjégpálya XXI. századi színvonalú rekonstrukciója, a létesítményben 2010-től nyáron csónakázni, télen pedig a jelenleginél jóval nagyobb jégfelületen lehet korcsolyázni.

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28