Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Víziszínpad lesz a műjégpályán

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében, csaknem 3,2 milliárd forintos európai uniós támogatással 2010-re teljesen megújulhat a Városligeti Műjégpálya. Nyáron csónakázási lehetőséggel és többek között vízi színpaddal várja majd a látogatókat.

Megújul Berettyóújfalu városközpontja

Összesen 663 millió forintból újulhat meg a jövőben Berettyóújfalu városközpontja, miután az Észak-alföldi Regionális Fejlesztési Tanács pozitív elbírálásban részesítette a város erre irányuló pályázatát.

Elindul a mórahalmi Nagyszéksós-tó vízrendszerének rehabilitációja

Az aszály okozta problémák csökkentéséhez és a belvízkárok elhárításához járul hozzá a mórahalmi Nagyszéksós-tó vízrendszerének rehabilitációja; a program teljes egészében uniós forrásból valósulhat meg.

Uniós pénzből újult meg két észak-alföldi út

Az Észak-Alföld régióban, Jász-Nagykun-Szolnok megyében lezárult a Regionális Operatív Program (ROP) európai uniós forrásaiból megvalósuló útfelújítások első projektje. A kivitelező Kunhegyes és Karcag mellett két útszakasz felújítását végezte el határidőre az összesen 332 millió forint támogatású projekt keretében.

Mesebeli táj a Veszprémi Vár körül

Veszprém az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében közel 860 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a "Kolostorok és kertek a veszprémi Vár tövében" című pályázat megvalósítására.

Félmilliárdból fejleszt a Gödöllői Ipari Park

Aláírták azt a közel félmilliárd forintos vissza nem térítendő támogatásról szóló szerződést, amely lehetővé teszi a Gödöllői Ipari Park (GIP) legújabb beruházásának, az Innovációs és Szolgáltató Központnak a fejlesztését.

Félmilliárd eurós segítség a munkanélküliek foglalkoztatásáért

Az Európai Bizottság a jövőben könnyíteni akarja a hozzáférést ahhoz az 500 millió eurós pénzügyi alaphoz, amelyből támogatást kaphatnak azok munkavállalók, akik a gazdasági válság hatásai miatt veszítették el állásukat. A tervezet szerint a jövőben a jelenlegi ezer helyett már ötszáz ember munkahelyének megszűnésekor is igényelhető lesz a támogatás.

Megkezdte az FVM a területalapú támogatások kifizetését

A földművelésügyi tárca hétfőtől megkezdte a területalapú uniós támogatások kifizetését, ezzel az unióban Magyarország Ausztria után a másodikként indította el ennek a forrásnak a kiutalását a gazdáknak.

Jövőre kiépítik a kaposi hulladékkezelési rendszert

A tervezettnél egy évvel korábban, akár már 2009-ben elkezdődhet a hulladékkezelési rendszer kiépítése. A beruházás 5,2 milliárd forintba kerül.

Automatikus előlegfizetést vezettek be az uniós támogatásoknál

Az EU strukturális és kohéziós alapjából megvalósuló programoknál szerdától automatikusan jár az előleg a kedvezményezettnek, szemben a korábbi helyzettel, amikor kivételnek számított az előleg - az erről szóló kormányrendelet a Magyar Közlöny legújabb számában jelent meg.

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28