Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Szakképesítés uniós pénzből

Akár ötvenmillió forintot is kaphatnak dolgozóik hiányzó szakképesítéseinek a megszerzésére, az üres állások betöltésére vállalkozó, közfinanszírozott egészségügyi intézmények a közelmúltban kiírt, hárommilliárd forintot meghaladó uniós pályázaton. Az összeg az ágazati foglalkoztatás támogatására szolgál, s a hiányszakmák körében, a járó- és fekvőbeteg-szakellátó intézmények számára tesz lehetővé fejlesztéseket.

Újra indul a Central Europe program

Az idén is hetven millió euró áll rendelkezésre a Central Europe (Közép-Európa) elnevezésű európai uniós program keretében, amely a regionális fejlesztési célok megvalósításának elősegítését és a térségbeli együttműködési projektek támogatását szolgálja.

Egymilliárd az érdi közlekedés megreformálására

Érden a helyközi közlekedés megreformálására egymilliárd forintos uniós forrás elnyerésére dolgoztatott ki pályázatot a helyi önkormányzat, az előkészületekre eddig tizennégymillió forintot fordítottak - közölte a Pest megyei város alpolgármestere.

Módosulnak az uniós támogatások eljárási szabályai

A kiemelt közlekedési projektek kiválasztása március 1-jétől külön eljárás szerint történik, a többi módosuló szabály január első napjától hatályos a nemzeti fejlesztési és gazdasági miniszter, valamint a pénzügyminiszter új együttes rendeletében, amely a Magyar Közlönyben jelent meg.

Skanzenvasút Szentendrén - uniós pénzből

Az áprilisi szezonnyitásra elkészül a szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum új bejárata, a műemléki védettséget élvező mezőhegyesi vasútállomás mása és tavasztól utazhatnak a látogatók a skanzenvasúton is.

Székesfehérvári nagyberuházások

A kormány a héten döntött a Székesfehérvár és térsége szennyvízcsatorna-hálózatának bővítéséről szóló uniós nagyprojekt támogatásáról. A 8,5 milliárdos beruházással teljessé válik Székesfehérvár csatornázottsága, és kiépül a szennyvízelvezetés Pátkán, Pákozdon és Seregélyesen is.

Megújul a hévízi termál

Új fürdő és terápiás centrum kialakítását teszi lehetővé Hévízen a 1,5 milliárd forintos támogatással, összesen 5 milliárd forintból megvalósuló fejlesztési projekt, amelynek támogatási szerződését pénteken írták alá a fürdővárosban.

Tavaszi útfelújítások Pest megyében

Jelenleg hét projekt keretében folynak Pest megyében a Közép-magyarországi Operatív Programban (KMOP) foglalt útfelújítások, melyek európai uniós társfinanszírozással valósulnak meg. A projektek közül kettő a projektzárás fázisába lépett, az érintett útszakaszokat a közlekedők már teljes egészében birtokba vehették. További öt projekt esetében a kivitelezők téli szünetet tartanak.

Dél-alföldi milliárdos fejlesztések

Dél-alföldi régió a 7 régió rangsorában az elsők közt áll az Új Magyarországi Fejlesztési Terv Operatív Program (DAOP) első két éves Regionális Akciótervének eredményeit tekintve.

Bajnai Gordon: óriásberuházásokkal a munkahelyekért

Háromszáz milliárd forinttal emelik a vállalkozások támogatására szánt keretet, fejlesztik az építőipart és gyorsítják a bürokratikus folyamatokat. A tegnapi uniós forrásokkal kapcsolatos háttérbeszélgetésen Bajnai Gordon ismertette a pályázati források felhasználásának területeit és az idei keretszámokat.

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28