Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Fejlesztések EU-támogatással a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtárban

Elektronikus és digitális szolgáltatásait fejleszti, valamint olvasásnépszerűsítő programokat indít a következő több mint másfél évben csaknem 96 millió forintos uniós támogatással a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK).

Pannon Egyetem: 4,3 milliárd forintos fejlesztés

A veszprémi székhelyű Pannon Egyetem 4,3 milliárd forintos fejlesztést hajthat végre 2009-től 2011 végéig, ehhez 4,1 milliárd forint uniós és állami támogatást kapott az intézmény.

Egymilliárdból fejleszt hazánk legnagyobb csővezeték-építő vállalata

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében 488 millió forint támogatásban részesült a Kőolajvezetéképítő Zrt., amelynek segítségével közel 1 milliárd forint értékű beruházást valósíthat meg.

Kerékpárparkolókat építenek Győrött

Fedett, kamerával védett kerékpártárolókat létesít a győri polgármesteri hivatal különböző helyeken működő részlegeinél az önkormányzat, hogy ezzel is motiválja saját dolgozóit a kerékpározásra.

Hétszázmilliós tehetséggondozó program

Komplex tehetséggondozói és képzési hálózat kialakítására nyert 700 millió forintot uniós pályázaton a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács.

Kiemelt projekt lett Békéscsaba belvárosának felújítása

Kiemelt projektté nyilvánította Békéscsaba belvárosának felújítását a kormány, és biztosítja a beruházás 1,9 milliárd forint összköltségének mintegy 60 százalékát.

Modern iskolai környezetet alakítottak ki a községben

A XXI. századi közoktatási környezet kialakítása a győrújbaráti iskolában javítja a településen élő kisdiákok esélyeit a jövőbeni boldogulásra.

Milliárdos szennyvízprogram Dunakeszin

Közel 1,1 milliárd forintból valósul meg a dunakeszi szennyvíztisztító telep korszerűsítése. A fejlesztéshez a telep üzemeltetője a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. (DMRV Zrt.) 600 millió forint uniós támogatást nyert el és 414 millió forint önrészt biztosít.

A hetvenmilliós fejlesztés felbecsülhetetlen értéket képez

Központi szerepet szánnak Lengyeltótiban a csütörtökön átadott, 70 millió forint uniós támogatással megújult közösségi háznak. A beruházás az Európai Unió támogatásával, az Új Magyarország Fejlesztési Terv Dél-Dunántúli Regionális Operatív Programján nyertes pályázat révén, hétmillió forint önerővel valósult meg.

Harmincmilliárd forintból korszerűsítik a főutat

A tervek szerint csaknem 30 milliárd forintból újítják fel az 55-ös főút Baja és Szeged közötti szakaszát, ennek keretében a belterületi utak felújítása helyett, Mórahalmon elkerülő út épül majd 2012-ben.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26