Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Jövőre európai uniós forrásból megújul Tolna belvárosa

Jövőre 453 millió forintos európai uniós támogatással megújul Tolna központja, ahol belvárosi utca, új piac és főtér épül, a terveket a város vezetői és építészek ismertették.

Bajnai Gordon: 50 milliós támogatás könnyített feltételekkel

Könnyített feltételekkel, akár 50 millió forintig vissza nem térítendő támogatást nyújt a vállalkozásoknak a válságra való tekintettel a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.

Nabucco: Mára várják a döntést a projekt uniós támogatásáról

Hamarosan megszülethet az Európai Bizottság döntése arról, hogy kaphat-e 200-300 millió eurós uniós támogatást a Nabucco-projekt az induláshoz - mondta Andris Piebalgs uniós energiaügyi biztos Budapesten. A biztos szerint a tervezett 2013 helyett csak 2015-re valósulhat meg a projekt.

Gyógyászati és wellness-központot avattak Hévízen

Európai színvonalú gyógyászati és well­ness-központot alakítottak ki Hévízen. A beruházás csaknem 190 millió forintból valósult meg, az Új Magyarország Fejlesztési Terv több mint 45 millió forintos turisztikai pályázati támogatásával.

Kétszázmilliót költenek a katonai emlékhelyre

Mintegy 221 millió forint európai uniós támogatást nyert a pákozdi katonai emlékhely fejlesztésére Pákozd önkormányzata, valamint a vele együtt pályázó két civil szervezet és a sukorói református egyházközség.

Az első nyertesek kezében az előleg

A Kormány úgy kívánja felhasználni az uniós forrásokat, hogy azok a lehető legnagyobb védelmet nyújtsák Magyarországnak a világgazdasági válság hatásaival szemben. A pénzügyi egyensúly megteremtésén túl három kiemelt területen történtek intézkedések a fejlesztési hitelhez való hozzájutás megkönnyítése, a munkahelyek megőrzése és a felvevő piacok megtartása érdekében.

Komfortos nemzeti park hazánkban

Komfortos és téliesített, tehát egész évben üzemeltethető üdülőházak épülnek az Aggteleki Nemzeti Parkban. A beruházás értéke meghaladja a százmillió forintot, az építkezés várhatóan 2010 második felében fejeződik be.

Közel negyvenezer álláskereső esélyei javultak

Az észak-magyarországi régióban az elmúlt évben 8 milliárd 213 millió forint jutott mintegy 36 ezer hátrányos helyzetben lévő álláskereső munkaerő-piaci esélyeinek javításra a decentralizált foglalkoztatási alaprészből, a pénz csaknem száz százalékát elköltötték.

Óriási változások a GOP pályázatokban

Január 12-én megjelentek azon pályázatok tervezetei, melyek szerint egy-két hónapon belül újra be lehet nyújtani a technológia fejlesztésre vonatkozó pályázatokat.

Kétmilliárdos útfelújítások

A Dél-alföldi Operatív Program (DAOP) keretében a 4 és 5 számjegyű utak közül eddig 52 kilométernyi közút újult meg. A projektek költségvetése a régióban több mint 2,2 milliárd forint. A munkálatok elsődleges célja az utak mentén található települések megközelíthetőségének és közlekedésének javítása.

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28