Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Pártolják az egészségházakat

A helyi egészségházak kialakítására meghirdetett forráskeret kibővítését szeretné elérni a Nyugat-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács, ezért javasolja a kormányzatnak 260 millió forint átcsoportosítását erre a célra.

Tehermentesítik az M0-ást

Uniós támogatással bővülhet az M0-ás elkerülő út már meglévő szakasza. Az Új Magyarország Fejlesztési Terv részeként megvalósuló beruházás összértéke meghaladja a 120 milliárd forintot. A tervek szerint a fejlesztés 2012-ben készül el.

Közel húszmilliárdos beruházások az országban

Hazánk az Új Magyarország fejlesztési terv (ÚMFT) keretében 2007-2013 között tervezett, több milliárd forintos uniós támogatást igénylő, úgynevezett nagyprojektjei hosszas előkészítés után tavaly ősszel indultak el a megvalósítás útján.

Pénzosztás hátrányos helyzetben

Nemzetközi összehasonlításban hazánk hátrányos térségeiben kifejezetten alacsony a foglalkoztatás, nem versenyképes az oktatás és vészesen nő a lakosság eladósodása. Ahhoz kétség sem fér, hogy a mostani gazdasági folyamatok a leghátrányosabb helyzetű (LHH) térségeket sújtják a leginkább.

Molnár: Hazánk is kiveszi a részét az uniós energiaprojektből

Elérte Magyarország az Európai Bizottságnál, hogy a horvát-magyar gázösszeköttetés is bekerüljön abba a javaslatba, amely összesen mintegy ötmilliárd eurónyi uniós plusztámogatás szétosztásáról szól energiaügyi és távközlési beruházásokra az EU-tagországokban.

Visszakapja régi nívóját a Füvészkert

A budapesti ELTE Füvészkert közel 400 millió forintos európai uniós támogatást kap, amelyből a gyűjteményeknek helyet adó létesítményeket teljes körűen korszerűsítik, ezzel lehetővé válik a gyűjtemények bővítése is.

Példa nélküli fejlesztési program indul Nagykanizsán

A rendszerváltás utáni legnagyobb összegű fejlesztési program indul meg Nagykanizsa agglomerációjában, ahol európai uniós és hazai forrásból 14 település csatornahálózata épül ki, és megújul a városi szennyvíztisztító.

Pályázatírást tanítanak civileknek

Pályázatírásban segít Nógrád megyei civil szervezeteknek a salgótarjáni Mozgáskorlátozottak Egymást Segítők Egyesülete, miután 47 millió forintos forrást nyert el erre a célra.

Idén a nehézségek ellenére is elkezdődnek a fejlesztések

A somogyi költségvetés 24,5 milliárd forint kiadással és csaknem 700 millió forintos hiánnyal számol, ennek ellenére uniós források segítségével fejlesztik a megyei kórházat.

Költséghatékony cégvezetés uniós fejlesztéssel

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv segítségével megújul a Pécs-Kővágószőlősi Ipari Park. A 126 millió forintos európai uniós támogatással létrejövő fejlesztés részleteiről.

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28