Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Milliárdos csalások az uniós kifizetések körül

Az első Nemzeti fejlesztési terv közel húszezer támogatott pályázata közül eddig 275 esetben bizonyította be a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ), hogy a nyertesek szabálytalanul használták fel a pénzeket.

Uniós támogatást kapnak a kismesterségek

Hódmezővásárhely és a hozzá csatlakozó, szintén régi keramikushagyományokkal rendelkező európai városok nyerték meg azt az Európai Unió által kiírt pályázatot, melynek célja a nagy hagyományokkal bíró kismesterségek megőrzése, valamint egy olyan stratégia elkészítése, mellyel ezek a mesterségek ismét fejlődőképessé, sőt mi több nyereségessé válhatnak.

Csúcstechnológiai kutatásra nyert pénzt Szeged

A Szegedi Tudományegyetem kutatási központja csaknem egymilliárd forintot nyert piacorientált csúcstechnológiai kutatás-fejlesztésre a Gazdaságfejlesztési Operatív Program pályázatán. Az egyetem több egyéb projektje is sikeresen továbbjutott az Új Magyarország Fejlesztési Terv pályázatainak első fordulóin, melyek a végső döntést követően újabb 20 milliárd forintot jelentenének a K+F tevékenység, a betegellátás és az oktatás infrastruktúrájának fejlesztéséhez.

Milliárdos uniós fejlesztéseket von vissza a kormány

A kabinet mai ülésén várhatóan visszavonnak több, döntően uniós finanszírozású kiemelt projektet. A változtatás mintegy 30 milliárd forintot érinthet, elcsúszhat a budai Vár és a komáromi erőd fejlesztése is.

Innovációs forrástérkép az elkövetkező két évre

A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal közzétette pályázati összesítőjét. A forrástérkép tartalmazza az összes jelentős hazai, európai uniós és kétoldalú nemzetközi támogatási lehetőséget, amelyek a kutatás-fejlesztést és az innovációt támogatják.

Újabb egymilliárdos útfelújítás uniós kasszából

A Mohács és Pécsvárad közötti alsóbb rendű út felújításának támogatásáról döntött pénteki ülésén a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács. Az országban eddig több ezer milliárd milliárd forintot költöttek útfelújításokra.

Óriási szálloda felújítási láz vette kezdetét

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv Dél-dunántúli Operatív Program "Szálláshelyfejlesztés" című pályázati kiírásában aláírták az első támogatási szerződéseket, a Közép-dunántúli Operatív Program keretében pedig több mint kétmilliárd forint uniós támogatással épülhetnek és újulhatnak meg a szálláshelyek.

Milliárdos víztározó-projektek

Tisztább ivóvizet szeretne mintegy 170, Baranya, Somogy és Tolna megyei település, melyek konzorciumba tömörülve 25 milliárd forintra pályáznak a szükséges beruházásokhoz. Hazánkban rengeteg víztározó-projekt indult el az elmúlt években a több tízmilliárd forintos beruházásoknak köszönhetően.

Rövidebb menetidővel közlekednek majd a buszok

Aláírták a rákoskeresztúri buszfolyosó támogatási szerződését. A beruházás uniós források segítségével gyorsíthatja a közlekedést a főváros egyik legforgalmasabb útszakaszán. Júliusban elindulhat a kivitelezés, amely várhatóan 2010 év végén fejeződik be.

Rendőrhadsereget akar a miniszterelnök

A rendőrség összesen 14 milliárd forinttal több támogatást kap idén. Arról nem szól a tájékoztató, hogy ebből az összegből a technikai eszközöket és a felszerelést is fejlesztik-e, annyi biztos, hogy közel kétezer rendőrt vesznek állományba.

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28