Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Válságkezelés: ezermilliárdokra pályázhatnak a hazai cégek

A kormány 1 400 milliárdos pénzügyi-, 46 milliárdos munkahely-megmentési és 2 100 milliárdos gazdaság-élénkítő beruházási csomaggal segíti a vállalkozások válságkezelését.

Orvostechnikai eszközöket finanszíroz az EU

Az ajkai Magyar Imre Kórház több mint 424 millió, a veszprémi Csolnoky Ferenc Megyei Kórház pedig 441,7 millió forintos támogatással fejlesztheti a sürgősségi betegellátást.

Egymilliárd eurót szánnak az európai közlekedési folyosóra

Közzétette az Európai Bizottság a nagy nemzetközi jelentőségű útvonalakkal, az úgynevezett transzeurópai közlekedési hálózatokkal kapcsolatos pályázati felhívásait, amelyeken keresztül idén összesen mintegy egymilliárd eurót kíván a fejlesztési beruházások rendelkezésére bocsátani.

Ötszáz szelektív hulladékgyűjtőt helyeznek ki

A Zöld Híd Program keretében elkezdődött a szelektív hulladék szigetek megépítése Pest és Nógrád megyében. A mintegy 24 millió eurós projekt 106 település összefogásával valósult meg.

Millióktól eshetnek el a pályázók egy új uniós szabály miatt

Millióktól eshet el, aki nincs tisztában az úgynevezett kölcsönös megfeleltetés előírásaival. Ez egy uniós szabályhalmaz, melyet a gazdálkodók mindenhol kötelesek betartani. Nálunk januártól kell alkalmazni ezeket.

Kevesebb áldozta lesz a 4-es útnak

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében megerősítik a 4. számú főút két szakaszának burkolatát. A hajdú-bihar megyei és a nyírbogdányi szakasz felújítása 8,9 milliárd forintból 2010 őszére készül el.

Fogyatékosotthont adtak át Tatabányán

Tatán teljes körűen akadálymentesített, értelmi fogyatékosokat gondozó intézményt adtak át. A hatvan ember ellátását szolgáló létesítményt közel húszmillió forintos uniós támogatással újította fel a Komárom-Esztergom Megyei Önkormányzat.

Világszínvonalú állatkerti fejlesztés Veszprémben

A veszprémi Kittenberger Kálmán Növény- és Vadaspark 216 millió forint uniós támogatást nyert, s ezzel egy összesen 420 millió forintos fejlesztés kezdődhetett meg az intézménynél. A veszprémi állatkert a régió egyik leglátogatottabb turisztikai célhelye, tavaly például rekordszámú, 285 ezer látogató kereste fel.

Kétszázmillió forintból bővül a hódmezővásárhelyi Emlékpont

Csaknem kétszázmillió forintból új, időszaki kiállító térrel bővül a hódmezővásárhelyi Emlékpont, amelyben folyamatosan megújuló tematikus tárlatok nyílnak majd az eddig összegyűlt, de még be nem mutatott anyagokból.

Óriási beruházások: hatvanmillió határmenti fejlesztésekre

Mintegy 57 millió euró értékben pályázott európai uniós források megszerzésére a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei önkormányzat és a román Szatmár megyei tanács. A teljes pályázati összegből 27 millió eurót biztosan infrastrukturális fejlesztésekre fordítják majd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28