Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Fókuszban a milliárdos akadálymentesítési program

Mintegy 7,5 milliárd forint támogatási keret áll rendelkezésre a közszolgáltatásokat ellátó intézmények akadálymentesítésére az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) regionális operatív programjaiban.

Uniós forrásból építenek szennyvíztisztítót Csongrád megyében

Megkezdték a szennyvízcsatorna-hálózat és szennyvíztisztító telep építésének előkészítését a Csongrád megyei Csanádpalotán.

Feketelistás uniós projektek

Hét magyarországi projekt szerepel a Föld Barátai Európa és a Közép-Kelet-Európai Bankfigyelő Hálózat, összesen 55 káros, uniós forrásból megvalósuló közép-kelet-európai nagyberuházását tartalmazó "feketelistáján" - közölte a Magyar Természetvédők Szövetsége (MTSZ) csütörtökön az MTI-vel.

Pénzt utal vissza az Európai Unió

Összesen 1,8 milliárd eurót visszautal az Európai Bizottság az Európai Unió huszonhét tagországának a központi uniós költségvetési keretből tavaly fel nem használt, csaknem rekord alacsony maradványból. Ezt a bizottság a tagállamok bruttó nemzeti jövedelmének arányában osztja fel.

Nem tisztázott ki fizeti a digitális közmű kiépítését

Állami szerepvállalással, uniós források bevonásával szükség lenne a valamennyi települést elérő, gyors hálózati alapinfrastruktúra, a digitális közmű kiépítésére.

Szuperpark épül Mosonmagyaróváron

A mosonmagyaróvári innovációs és kereskedelmi központ kialakításához közel 150 millió forint támogatást nyert az önkormányzat az Új Magyarország Fejlesztési Terv Nyugat-dunántúli Operatív Program pályázatán.

Százmilliárd forinttal támogatják a kiemelt térségeket

Hamarosan beérik a leghátrányosabb helyzetű (LHH) kistérségek számára kialakított, összesen 96,9 milliárd forint keretösszegű, felzárkóztatást célzó program. A 33 érintett kistérségnek január végéig kellett benyújtania egy komplex projektcsomagot a kistérségenként megállapított támogatás felhasználásáról.

Uniós forrás segítségével lesz tisztább az egész megye

Tizenkilenc Jász-Nagykun-Szolnok megyei település hulladéklerakójának rekultivációját szolgáló kivitelezői szerződést írtak alá Szolnokon. Ez a munka a 2000-ben, az Európai Unió előcsatlakozási forrásából támogatott kétpói komplex hulladékgazdálkodási rendszer kiépítésének utolsó üteme.

Pénzzel díjazzák a bajban az innovatív gondolkodásmódot

A Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH) 4,3 milliárd forinttal támogatja az Európai Innovációs és Technológiai Intézettel (EIT) együttműködő magyar intézményeket. A Kutatási és Technológiai Innovációs Alapból elkülönített támogatást az EIT által kiválasztott tudás és innovációs közösségbe (Knowledge and Innovation Communities - KIC) tartozó, valamint a nemzetközi szervezettel partneri kapcsolatot kialakító szervezetek kaphatják meg.

Felfüggesztették a munkahelymegtartó pályázatokat

A munkahelymegtartó támogatások iránt rendkívüli az érdeklődés, több mint kétezer pályázat érkezett be, emiatt az Országos Foglalkoztatási Alap Közalapítvány február végén átmenetileg felfüggesztette az igénylések befogadását.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27