Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

A csatlakozás óta kétezer milliárd forint áramlott hazánkba az EU-tól

Magyarország a 2004-es csatlakozás óta csaknem 3 200 milliárd forint európai uniós forráshoz jutott, miközben 1 100 milliárd forintot fizetett be a közös büdzsébe.

Haszonjárművek EU támogatásból

A 2008 februárjában kiírt Falugondnoki pályázat során 1100 buszra nyertek Európai Uniós támogatást a hazai önkormányzatok. A Volkswagen Haszonjárművek az egy éves projekt keretében 350 buszt adott át.

Veszélyben van mindhárom nagyvárosi villamosprojekt

Eredménytelenül zárhatja uniós pénzből finanszírozott közlekedési nagyberuházásait Debrecen, Szeged és Miskolc, mert a villamos- és trolibusz-beszerzéseket nagyon megdrágította a forint gyengülése - írja a Népszabadság.

Hárommilliárdot nyert Nógrád megye

Nógrád megye az uniós csatlakozás óta 3 milliárd forint nyert el humánfejlesztési pályázatokon, a legtöbb pénzt a Nemzeti Civil Alapprogram keretében és szociális témában nyerték a pályázók - mondta Bodor Tibor, az ESZA Kht. hazai programigazgatója sajtótájékoztatón hétfőn Salgótarjánban.

Tízmilliárdos támogatás: többnyire járműfelújításra költ a BKV

Döntően járműfelújításokra, korszerűsítésekre költi a BKV a fővárosi önkormányzattól idén esedékes 10 milliárd forintos tőkepótló támogatását.

Közel kétmilliárdból kap új főutcát Budapest

Letették az alapkövét és aláírták a támogatási szerződését a budapesti belváros új főutcájának. A Budapest Szíve program részeként, több mint 1,9 milliárd forintos európai uniós támogatással megújul a főváros V. kerületének egy impozáns része.

Egy konzorcium tervezi a Margit híd felújítását

A Főmterv Zrt. vezette konzorcium a becsült 395 millió forint helyett 350 millióért végezheti el a Margit híd felújításának tervezését, valamit a tervezői művezetést. A mintegy 12 milliárd forintos beruházás felerészben EU-forrásból történik.

Az első negyedévben nettó 1,1 milliárd euró érkezett hazánkba

Az Európai Uniótól az első negyedévben nettó 1,1 milliárd euró - az egész évben várható nettó uniós transzfer közel fele - érkezett Magyarországra a Magyar Nemzeti Bank (MNB) negyedéves jelentése szerint. A jegybank már az első negyedévben megkezdte az uniós pénzek bankközi piacon történő forintra váltását, de ennek nagyságáról nem adott információt az MTI-ECO-nak.

Sikeresen szerepel Baranya a humánfejlesztési pályázatokon

Sikeresen szerepel Baranya az Új Magyarország Fejlesztési Terv (ÚMFT) humánfejlesztési pályázatain, a megye 110 pályázója közül 33 nyertes 2007 és 2009 március vége között mintegy 3 milliárd forint forráshoz jutott. Ennél jobb eredményt csak az Észak-alföldi régió megyéi értek el.

Hatalmas uniós beruházással újabb hidakat építenek az Ipolyra

Az idén elkezdődhet a Szécsényt és Pető-Pösténypusztát, valamint Rárós és Ráróspusztát összekötő Ipoly-hidak építése, miután a magyar-szlovák konzorcium hétmillió eurót nyert a beruházásra uniós forrásból.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26