Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Elektronikus agrártámogatás: közel kétszázezren kértek belőle

Január óta 186 ezer, a tavalyinál kétezerrel kevesebb gazda, 7600 hektárral kisebb területre kért uniós támogatást. Idén először minden érintettnek elektronikusan kellett benyújtania kérelmét.

Óriási támogatást kapott egy hazai informatikai cég

Hatalmas, 120 millió forintos támogatást kapott egy hazai informatikai vállalkozás a nemzetközi piacokra szánt szoftverminőség-biztosítással kapcsolatos megoldás kifejlesztésére. A beruházás értéke közel kétszázmillió forint, melynek hatvan százalékát az unió állja.

Az összes nyírségi hulladéklerakót be kellene zárni

Megoldódik a hulladék-elhelyezési gond Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében, ahol korszerűtlensége miatt valamennyi lerakót be kellene zárni júniusban.

Elindult az élet a milliárdos ipari parkban

Lezárult a több mint egymilliárd forintos beruházással kiépülő mosonmagyaróvári innovációs és kereskedelmi központ, a Mowinpark projekt első fázisa. A parkban elsősorban kis- és középvállalkozások, környezetbarát iparágak letelepedésére számítanak a tulajdonosok.

Közös uniós pályázatot nyert a miskolci és a kassai teátrum

Európai uniós pályázatot nyert a Miskolci Nemzeti Színház és a Kassai Állami Színház. A projekt részeként a két teátrum közösen egy színházi produkciót hoz létre, amelyet mindkét színpadon bemutatnak majd.

Milliárdos állatpark épül hazánkban

Jól halad a kiemelt európai uniós projekt, a négyszintes Zöld Piramis és Ócenárium építése a Nyíregyháza-sóstógyógyfürdői Állatparkban. Az 1,6 milliárd forint értékű beruházás munkálatainak mintegy felét már elvégezte a kivitelező.

Dilemma az uniós kifizetések körül

Élenjárók vagyunk az uniós támogatások lehívásában, vagy sereghajtók? A kérdés a parlamentben is vitát váltott ki. A Nemzeti Fejlesztési Ügynökségtől kapott adatok alapján: az elmúlt két évben eddig 313 milliárd forintot utaltak át a sikeres pályázóknak.

Támogatott határmenti kerékpárút-építés

Közel kétszáz kilométeres kerékpárút épülhet Hollokó és néhány szlovák település között. Nógrádban magyar-szlovák határmenti programokra nyertek uniós támogatást, de a szerződéseket még nem írták alá.

Többszáz milliós fejlesztések a Közép-Dunántúlon

A gazdaság fejlesztésére kiírt közép-dunántúli regionális pályázatok körében a legjelentősebb támogatásokat, több száz millió forintot az ipari parkokra fordították az infrastruktúra fejlesztésére, zöldmezős beruházásokra és inkubátorházak létesítésére.

Júniusi turizmusfejlesztési pályázatok

Az alábbiakban azokat a pályázatokat gyűjtöttük össze, melyek beadási határideje május-júniusban lejár. A pályázatok többségét csupán egy-két hónapig tartják nyitva, ezért érdemes résen lennie annak, aki turisztikai beruházásához uniós támogatást szeretne igényelni.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26