Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 280 találat van a UniósPénz oldalon

Könnyített terhek: olcsóbb és gyorsabb lesz az e-fizetés

Az Elektronikus Közigazgatás Operatív Program (EKOP) keretében közel négymilliárd forint európai uniós forrás felhasználásával valósítják meg azt a rendszert, amely biztosítja, hogy az állam számára a befizetéseket elektronikus úton is teljesíthessék a cégek, illetve az állampolgárok.

Turistalátványosság lesz a tiszadobi kastély

Mintegy 1,7 milliárd forint európai uniós támogatással felújítják a tiszadobi Andrássy-kastélyt. A felújítás befejezésének tervezett időpontja 2011. július 31.

Újabb hulladéklerakókat számolhatnak fel

Felhagyott és korszerűtlen hulladéklerakókat számolhatnak fel uniós segítséggel a Hernád-völgyében. Az előkészítéshez 113 millió 730 ezer forint vissza nem térítendő támogatást kaptak a résztvevők, ez az összköltségek 85 százalékát fedezi.

Óriási modernizációs támogatást kaptak a könyvtárak

Százmillió forintot nyert könyvtárfejlesztésre uniós pályázaton a debreceni Méliusz Juhász Péter Megyei Könyvtár és további hat hajdú-bihari város által létrehozott konzorcium. A fejlesztések várhatóan 2010 végére valósulnak meg.

Még mindig élen járunk az uniós milliárdok felhasználásában

Magyarország az élen jár a régióban az európai uniós források felhasználásában, a rendelkezésre álló forráskeretek több mint egynegyedét már lekötötte, szemben a régió 11 százalékos átlagával - derül ki a KPMG könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó cég tanulmányából.

Több mint tízmilliárd forintot fordítanak a halászati beruházásokra

Magyarország megalkotta az ország egész területére vonatkozó Halászati Operatív Programját. A több mint 13 milliárd forintos támogatást főként belvízi halászatra és halászati termékek feldolgozására lehet igénybe venni.

Tízmilliárdos szigetközi fejlesztés kezdődik

A Szigetköz ökológiai fejlesztését, a Mosoni-Duna és a Lajta vízgazdálkodásának rehabilitációját szolgáló két nagyprojekt kivitelezése legkésőbb jövőre megkezdődhet. A két program összesen 11 milliárd forintba kerül, európai uniós támogatásból és hazai forrásból valósítják meg.

Demszky: még mindig élvezi az uniós támogatást a 4-es metró

Még a 2007 és 2013 közötti tervidőszakban kész támogatást nyújtani az Európai Unió (EU) a 4-es metró második szakaszának megépítéséhez.

Ezekre a programokra költött az ország milliárdokat

A 2004-2009 között az Európai Gazdasági Térség és a Norvég Finanszírozási Mechanizmus által több mint 135 millió euró, azaz nagyjából 34,5 milliárd forint vált elérhetővé a különféle magyarországi projektek és alapok számára.

Új óvodát építenek uniós pénzből

Makád község az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-Magyarországi Operatív Programjában 145 millió forintos támogatást nyert 50 férőhelyes óvoda építésére. A beruházás értéke összesen 160 millió forint.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26