Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 7 találat van a UniósPénz oldalon

Milliárdos szennyvízprogram Dunakeszin

Közel 1,1 milliárd forintból valósul meg a dunakeszi szennyvíztisztító telep korszerűsítése. A fejlesztéshez a telep üzemeltetője a Duna Menti Regionális Vízmű Zrt. (DMRV Zrt.) 600 millió forint uniós támogatást nyert el és 414 millió forint önrészt biztosít.

Új tömegközlekedési forma lehet a dunai hajózás

A BKV uniós források segítségével kezdene a dunai közösségi közlekedés újraindításába. A kikötőfelújítások révén két éven belül beindulhat a Budapestet észak-déli irányban átszelő vonaljárat - olvasható a napi.hu-n.

Dunaújvárosi kőfal-korszerűsítés

Az Új Magyarország Fejlesztési terv keretében, kiemelt projektként valósulhat meg a dunaújvárosi római kőtár alatti partfalszakasz stabilizációja. A több mint 275 millió forint uniós támogatásról tegnap írtak alá támogatási szerződést.

Példa nélküli árvízvédelmi beruházás a Dunán

Harmincmilliárd forintos beruházással tervezi megerősíteni a Duna árvízvédelmi rendszerét a Vízügyi és Környezetvédelmi Központi Igazgatóság (VKKI). Az EU-s támogatás esetén megvalósuló projektre nagy szükség van a szakemberek szerint.

Rehabilitálják a Mosoni-Dunát

Kiírták a közbeszerzési eljárást az összesen tizenegymilliárdba kerülő alsó-szigetközi és a mosoni-dunai rehabilitáció előkészítésére. Több mint hatszázmillió forint jut erre a célra: ezt követően lehet csak lehívni a beruházásra szánt támogatási összeget.

Kanadai beruházás Dunakeszin

Kanada kiemelt befektetési célpontnak tekinti Magyarországot. Michaelle Jean főkormányzó szerint a pénzügyi válság miatt a korábbiaknál is szorosabbra kell fűzni gazdasági kapcsolataikat Magyarországgal.

Élőhely-rekonstrukció a Dunán

Közös összefogással élesztik újjá Mohács közelében az eltűnőben lévő Szabadság-szigetet. A helyi önkormányzat, az állami természetvédelmi és vízügyi szervezet, valamint két nagyvállalat is segít a WWF Magyarország környezetvédő szervezetnek az sziget élővilágának helyreállításában