Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 7 találat van a UniósPénz oldalon

Kétszázmillióból újul meg a botanikus kert

Megkezdődött a Debreceni Egyetem (DE) Botanikus kertjének rekonstrukciója. A beruházás összköltsége 195 millió forint, amelyet részben uniós forrásokból fedez az egyetem.

Milliárdos beruházásokból újul meg Debrecen

Összesen közel másfél milliárd forint európai uniós forrásból valósulhat meg Debrecen megyei jogú város központjának funkcióbővítő fejlesztése. A projekt összköltsége 1,9 milliárd forint, a fejlesztések várhatóan 2011 közepére valósulnak meg.

Sugaras bicikliút-hálózatot álmodtak Debrecenbe

Újabb kerékpárútszakasz készült el Debrecenben, így a kétkerekűek már a Bartók Béla úttól a belvárosig, egészen a Nagypiac bejáratáig közlekedhetnek a számukra kijelölt útvonalon.

Magyarország 2013: debreceni jövőképek

A tervek szerint négy éven belül hazánk összes városrehabilitációs programja a végéhez ér majd, minden régiós megyeszékhely megújul, a kulturális épületek világszínvonalon szolgáltatnak és az óriási, turistavonzó fürdőkomplexumok kinyitják kapuikat. A legjelentősebb városi beruházásokról olvashatnak a következőkben. Górcső alatt Debrecen.

Nem adja fel a vesztes: Bonyolódik a debreceni szennyvíz-ügy

A vesztes pályázó ismét megtámadta a közbeszerzési döntőbizottságnál a debreceni szennyvíztisztító rekonstrukciójával kapcsolatos döntést, így továbbra sem kezdődhet el a több mint 20 millió eurós beruházás.

Ötmilliárdos fejlesztés: Van mitől tartania a beruházónak

A debreceni székhelyű Keviép-Euroaszfalt Konzorcium nyerte el a helyi szennyvíztelep korszerűsítésére kiírt pályázatot, a nyertes azonban kevésbé lelkes, a beruházás finanszírozása ugyanis 200 millió forinttal kerül többe, mintha egy évvel ezelőtt elkezdhették volna a munkát.

Villamosfejlesztés Debrecenben

A debreceni villamoshálózat fejlesztése az első nagyprojekt, ami kikerült Brüsszelbe, összköltsége meghaladja a tizenhétmilliárd forintot.