Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a UniósPénz oldalon

Danuta Hübner megnézte a fejlesztéseket

Danuta Hübner, az Európai Unió regionális politikáért felelős biztosa kétnapos magyarországi látogatáson vett részt, melynek keretében számos, európai uniós fejlesztéssel megvalósuló projektet tekintett meg vidéken. A biztos asszony delegációjának tagja volt többek között az Európai Bizottság Regionális Politikai Főigazgatóságának Magyarországért felelős csoportvezetője és a Regionális Politika Főigazgatóság igazgatója.

Hatodikak vagyunk az EU-ban

A miniszterelnök szerint hazánknak új megoldásokat kell keresnie a gazdasági válság kezelésére, és hatékonyabban kell felhasználnia az uniós forrásokat. Ezen a véleményen van Danuta Hübner uniós regionális biztos is, aki szerint mindenképpen fel kell gyorsítani a válságkezelésre szánt fejlesztési források kifizetését. Hazánk jelenleg az európai uniós források felhasználása alapján a kedvezményezett tagállamok között a 6. helyen áll.

Árfolyam-változások: át kellene állni az uniós pénznemre

Danuta Hübner, uniós biztos szerint az újonnan csatlakozott országoknak mihamarabb át kellene állniuk az uniós pénznemre, az árfolyam-változások ugyanis pótlólagos kockázatokat jelentenek a gazdasági válság körülményei között.

Az EU szerint hazánk segíti legjobban cégeit a válságban

Magyarország számára az európai uniós források jelentik azt a gazdaságélénkítő eszközt, amellyel a gazdasági válság közepette munkahelyek százezreit, vállalkozások ezreit lehet talpon tartani. Danuta Hübner európai biztos kijelentette, hogy a most bevezetett könnyítések ellenére szigorúan fogják ellenőrizni a kifizetéseket.