Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 4 találat van a UniósPénz oldalon

Uniós pályázatok: a Dél-Alföldön fizetik ki a legtöbb igénylőt

A Dél-Alföldi Regionális Operatív Program (DAOP) 2007-2013-as időszakra rendelkezésre álló 208 milliárd forintnyi forrásának több mint 10 százalékát, 22 milliárd forintot már kifizettek, ez a központi régiót leszámítva a legjobb arány az országban.

Befejezték hétszázmilliós útfejlesztést

Bács-Kiskun megyében befejeződött az útfelújítás Kiskunhalas és Jánoshalma között. A több mint 20 kilométeres útszakasz felújítását az Európai Regionális Fejlesztési Alap forrásainak igénybevételével, 715 millió forintból végezték el a Dél-Alföldi Operatív Program (DAOP) keretében.

Makovecz tervei alapján épül újra a makói fürdő

A 3,2 milliárd forintos makói fürdőfejlesztéshez kapcsolódva 2011 elejére 1,147 milliárd forintos összköltséggel megújulhat a Maros-parti település belvárosa.

Kétmilliárdos útfelújítások

A Dél-alföldi Operatív Program (DAOP) keretében a 4 és 5 számjegyű utak közül eddig 52 kilométernyi közút újult meg. A projektek költségvetése a régióban több mint 2,2 milliárd forint. A munkálatok elsődleges célja az utak mentén található települések megközelíthetőségének és közlekedésének javítása.