Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 3 találat van a UniósPénz oldalon

Megújul a forgalmas csepeli út

A KMOP-pályázat megteremtette az alapot a Csepeli gerincút kiépítéséhez, amelynek I. üteme rövidesen kezdetét veszi. A csepeli úthálózatot tehermentesítő gerincút a Szabadkikötő út - Szállítók útja csomópontjától a Posztógyár utcáig épül meg.

Új út épül a Csepel-szigeten

Megkönnyebbülhetnek jövő év őszére a Pest megyei Szigetszentmiklós és Halásztelek lakói: 4,3 milliárd forintos európai uniós támogatással megépül ugyanis a Csepel-szigeti gerincút első szakasza az M0-ás szigetszentmiklósi csomópontjától Szigethalomig. Az új útszakasz jelentősen csökkenti a két tele­pülésen áthaladó forgalmat.

Uniós kikötőfejlesztés Csepelen

Átadásának 80. évfordulójára a Nemzeti Fejlesztési Terv több mint 3 milliárd forintos támogatásával megújult a Csepeli Szabadkikötő. A logisztikai és környezetvédelmi szempontból is kiemelkedő jelentőségű beruházásnak köszönhetően a térség egyik legkorszerűbb folyami kikötőjével büszkélkedhet a magyar főváros.