Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 8 találat van a UniósPénz oldalon

Ötmilliárdot költenek az autómentes Kiskörútra

Budapest Főváros Önkormányzata nyílt közbeszerzésen keres tervezőt és kivitelezőt a Budapest Szíve Program nettó 3,4 milliárd forintba kerülő két feladatára, a felhívás a szerdai Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Közbeszerzést írtak ki a tízmilliárdos fejlesztés előkészítésére

Nettó 30 millió forint becsült összegért kívánja nyílt közbeszerzésen kiválasztott vállalkozóval elkészíttetni a 10 milliárd forintos Budapest Szíve Program második ütemének EU pályázati dokumentációját Budapest Főváros Önkormányzata - a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

Meghosszabítanák az 1-es villamos pályáját

Rövidesen vasúthatósági engedélyt kaphat az 1-es villamos Lágymányosi hídon való átvezetését szolgáló beruházás, azt követően a tervek szerint a jövő év végétől a villamos már a Budafoki útig járhat.

Közel négymilliárd forintból építenek új gyógyszertechnológiai központot

Új gyógyszertechnológiai kutató-fejlesztő bázist épít az Egis Budapesten. A várhatóan 2010 decemberében befejeződő beruházás 3,78 milliárd forintba kerül, a fejlesztést a magyar befektetési és kereskedelemfejlesztési ügynökség, az ITD Hungary támogatja.

Lassan biciklis nemzet leszünk: több száz kilométer új út épül

Országszerte mintegy 300 kilométer új kerékpárút megépítését teszik lehetővé a következő időszakban az Új Magyarország Fejlesztési Terv regionális prog­ramjainak keretében most megjelent pályázatok. A hét régióban ezúttal össze­sen 11,7 milliárd forint európai uniós támogatásra pályázhatnak a kerékpárutat építeni szándékozó helyi önkormányzatok, önkormányzati társulások, valamint a központi költség­vetési szervek és intézményeik.

Több önerőre van szüksége a fővárosnak

Már az idén várhatóan 40 milliárd forint saját erőre van szüksége a Fővárosnak azokhoz az előkészített, vagy már folyamatban lévő beruházásokhoz, amelyekhez európai uniós támogatást igényeltek.

A fővárost kivéve jók a hazai kerékpárutak

A hazai biciklis kultúra folyamatos fejlődését bizonyítja, hogy a 2007-2013 közötti időszakban az állami, önkormányzati és uniós támogatással együtt összesen hatvanmilliárd forintot szánnak a kerékpáros turizmus fejlesztésére. Szakértőnk szerint a beruházások során a kerékpárutak látványosan fejlődnek, a fővárost kivéve.

Megalakult a Budapest Fejlesztési Tanács

A főváros fejlesztésében és működésében érdekelt kormányzati és önkormányzati szervezetek tevékenységének koordinálásra Steiner Pál fővárosi miniszterelnöki megbízott vezetésével megalakult a Budapest Fejlesztési Tanács.