Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 15 találat van a UniósPénz oldalon

Bajnai: Összefogással lehet fejleszteni

Megfelelő koncepcióval, a helyi közösségek összefogásával a gazdasági válság ellenére is van mód jelentős fejlesztések végrehajtására. A kormányfő Halásztelken, Dunaharasztiban, majd Kispesten tájékozódott több, uniós támogatású beruházásról.

Lézerkutató: hatalmas lehetőséget kapott Szeged

Magyarország, Csehországgal és Romániával közösen elnyerte a jogot arra, hogy prágai, bukaresti és szegedi helyszínnel megépítse az európai unió lézeres.

Milliárdos gigaberuházás Hajdúszoboszlón

Mintaszerűnek nevezte a hajdúszoboszlói fürdőfejlesztést Bajnai Gordon miniszterelnök. Az összesen 15.000 négyzetméteres fürdőkomplexum ez év decemberre készül el, a beruházással 30 új munkahely létesül.

A kormányfő szerint épül az ország

A válság ellenére épül az ország, ezt mutatja, hogy a kormány eddig 2800 milliárd forint fejlesztési keret felhasználásáról döntött és ebből 440milliárdot már ki is fizettek.

Hamarosan beérik a közel százmilliárdos felzárkóztató program

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség és a Promei Nonprofit Kft. szervezésében ma tartották az első értékelő konferenciát a 33 leghátrányosabb helyzetű (LHH) kistérség felzárkóztatását szolgáló komplex programról. A szentendrei Skanzenben megrendezett eseményen Bajnai Gordon miniszterelnök mondott záróbeszédet.

Árfolyam-változások: át kellene állni az uniós pénznemre

Danuta Hübner, uniós biztos szerint az újonnan csatlakozott országoknak mihamarabb át kellene állniuk az uniós pénznemre, az árfolyam-változások ugyanis pótlólagos kockázatokat jelentenek a gazdasági válság körülményei között.

Az EU szerint hazánk segíti legjobban cégeit a válságban

Magyarország számára az európai uniós források jelentik azt a gazdaságélénkítő eszközt, amellyel a gazdasági válság közepette munkahelyek százezreit, vállalkozások ezreit lehet talpon tartani. Danuta Hübner európai biztos kijelentette, hogy a most bevezetett könnyítések ellenére szigorúan fogják ellenőrizni a kifizetéseket.

Bajnai Gordon: 50 milliós támogatás könnyített feltételekkel

Könnyített feltételekkel, akár 50 millió forintig vissza nem térítendő támogatást nyújt a vállalkozásoknak a válságra való tekintettel a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség.

Az első nyertesek kezében az előleg

A Kormány úgy kívánja felhasználni az uniós forrásokat, hogy azok a lehető legnagyobb védelmet nyújtsák Magyarországnak a világgazdasági válság hatásaival szemben. A pénzügyi egyensúly megteremtésén túl három kiemelt területen történtek intézkedések a fejlesztési hitelhez való hozzájutás megkönnyítése, a munkahelyek megőrzése és a felvevő piacok megtartása érdekében.

Bajnai Gordon: óriásberuházásokkal a munkahelyekért

Háromszáz milliárd forinttal emelik a vállalkozások támogatására szánt keretet, fejlesztik az építőipart és gyorsítják a bürokratikus folyamatokat. A tegnapi uniós forrásokkal kapcsolatos háttérbeszélgetésen Bajnai Gordon ismertette a pályázati források felhasználásának területeit és az idei keretszámokat.

1 2