Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 9 találat van a UniósPénz oldalon

Újabb tizenhárom kilométeres utat újítanak fel uniós forrásból

Teljes egészében az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) forrásaiból újult meg négy Győr-Moson-Sopron megyei mellékút, összesen 13,2 kilométeren. A beruházás költségét, 685 millió forintot a Nyugat-Dunántúli Operatív Program (NyDOP) biztosította. A projektgazda Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezeknek az utaknak a sorsát a műszaki átvételt követően is figyelemmel kíséri.

Félmilliárdos útjavítás Észak-Magyarországon

Az ötből négy nyugat-dunántúli helyszínen tart már összesen 59 kilométernyi négy- és ötszámjegyű útszakasz korszerűsítése, amelyekre együttesen 3,6 milliárd forintot fordítanak a Nyugat-dunántúli Operatív Programból.

Kevesebb áldozta lesz a 4-es útnak

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében megerősítik a 4. számú főút két szakaszának burkolatát. A hajdú-bihar megyei és a nyírbogdányi szakasz felújítása 8,9 milliárd forintból 2010 őszére készül el.

Újabb egymilliárdos útfelújítás uniós kasszából

A Mohács és Pécsvárad közötti alsóbb rendű út felújításának támogatásáról döntött pénteki ülésén a Dél-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács. Az országban eddig több ezer milliárd milliárd forintot költöttek útfelújításokra.

Kétmilliárdos útfelújítások

A Dél-alföldi Operatív Program (DAOP) keretében a 4 és 5 számjegyű utak közül eddig 52 kilométernyi közút újult meg. A projektek költségvetése a régióban több mint 2,2 milliárd forint. A munkálatok elsődleges célja az utak mentén található települések megközelíthetőségének és közlekedésének javítása.

Tavaszi útfelújítások Pest megyében

Jelenleg hét projekt keretében folynak Pest megyében a Közép-magyarországi Operatív Programban (KMOP) foglalt útfelújítások, melyek európai uniós társfinanszírozással valósulnak meg. A projektek közül kettő a projektzárás fázisába lépett, az érintett útszakaszokat a közlekedők már teljes egészében birtokba vehették. További öt projekt esetében a kivitelezők téli szünetet tartanak.

Nagy forgalmú útszakasz újult meg Nagykőrösön

A Regionális Operatív Program (ROP) forrásaiból Pest megyében zajló útfelújítások újabb projektje jutott el a műszaki átadásig a napokban. A projekt keretében egy mintegy két kilométeres, Nagykőrös belterületén lévő, rendkívül forgalmas útszakasz felújítása valósult meg 133 millió forintos uniós forrásból. A felújítási munkálatok 2008. július 31-én kezdődtek.

Újabb útfelújítások Pest megyében

Budakalász és Üröm között 3,5 kilométer, Nagykőrös belterületén pedig csaknem 2 kilométer hosszúságú útszakasz újult meg európai uniós támogatásból, összesen 366 millió forintos projektek keretében.

Félmilliárdos útfelújítások Békés megyében

A Dél-Alföldi Operatív Program (DAOP) keretében Békés megyében kilenc kilométernyi útszakasz felújítása történik meg 485 millió forint értékben, ami mintegy 45 ezer ember közlekedési körülményein javít majd.