Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 125 találat van a UniósPénz oldalon

Közel félmilliárdos útfejlesztés ért véget Nógrád megyében

Az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) 474 millió forintra rúgó támogatása tette lehetővé öt Nógrád megyei mellékút felújítását csaknem 15 kilométeren.

Hatalmas útfejlesztés veszi kezdetét Debrecen környékén

Az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében, az Európai Unió strukturális alapjainak támogatásával újul meg két útszakasz Debrecentől délkeletre. A munkálatok most kezdődnek és várhatóan még ebben az évben befejeződnek.

Elkészült a négysávos reptéri út

Átadták az 58-as főút négysávosra bővített, Pécs és a pogányi repülőtér közötti szakaszát szerdán. Az 5 kilométer hosszú, 6 új csomópontot is magába foglaló útszakasz szélesítése 1,6 milliárd forintba került, a költségek 85 százalékát európai uniós, fennmaradó részét hazai forrásból fedezték.

Közel háromszázmilliós utcarekonstrukció Egerben

Uniós támogatással valósul meg Eger egyik legforgalmasabb utcájának, a Deák Ferenc utcának a rekonstrukciója. A felújítási munkálatok 2010. tavaszán kezdődhetnek meg, a befejezés tervezett időpontja 2010. októbere.

Egymilliárdot meghaladó útfejlesztés készült el

A Közép-Magyarországi Operatív Program (KMOP) keretében felújították a Szob-Hont összekötő út 32,8 kilométeres szakaszát. A beavatkozásra fordított 1,3 milliárd forint az Európai Unió támogatási alapjából származik.

Az uniós pénzből csak sávszélesítésre jutott

Várhatóan ebben az évben felújítják a Hőgyész és Dúzs közötti, 6532. számú utat. A beruházás a Regionális Operatív Programok 2007-2008-as akciótervének keretében történik, az uniós támogatás idén még rendelkezésre áll - olvasható a TEOL.hu-n.

Hárommilliárdba kerül az új elkerülő

A 62-es főút M8-as autópálya (új Duna-híd) és Székesfehign: center;">

MTI fotobank

Az elkerülő úton egy hidat, továbbá egy balra kanyarodó sávos és egy körforgalmú csomópontot is kiépítenek, védfasort, valamint hófogó véderdőt is telepítenek. Az útszakaszon 90 kilométeres sebességgel haladhatnak majd a járművek. Az elkerülő út építését régóta szorgalmazzák a Fejér megyei település lakói, a községet átszelő út forgalma ugyanis igen nagy, s jelentős a balesetveszély is.

Uniós támogatások: Százmillió alatt is érdemes fejleszteni

Mintegy 60 millió forintos infrastruktúrafejlesztés valósult meg Tiszakarádon. A fejlesztés részeként egyes útszakaszok új burkolatot kaptak és felújítottak csaknem három kilométernyi járdarészt is.

Európai út köti össze Nádudvart és Kabát

Lezajlott a műszaki átadás a Nádudvart Kabával összekötő úton. Az Észak-Alföldi Operatív Program (ÉAOP) keretében zajló Hajdú-Bihar megyei útrekonstrukció összes költségét, 280 millió forintot az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) állja. Az uniós finanszírozású mellékút-felújítási program tovább folyik a megyében, a régióban és az országban is.

Újabb két utat adtak át a forgalomnak Veszprémben

Veszprém megyében a Közép-dunántúli Operatív Program (KDOP) keretében 757 millió forintot fordítottak két mellékút rekonstrukciójára. A forrásokat az Európai Regionális Fejlesztési Alap (ERFA) biztosította.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13