Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a UniósPénz oldalon

Vácrátóti megújulás uniós pénzből

A helyi önkormányzat és az egyház összefogásával valósulhat meg a vácrátóti Petőfi tér rekonstrukciója, amelyhez közös pályázaton 80 millió forint európai uniós támogatást nyertek el, a további 40 millió forintos költséget együtt állják.

Hatalmas fejlesztések a szabolcsi kistérségben

Az Európai Unió forrásainak felhasználásával elindult az Új Magyarország Felzárkóztatási Program, amely Szabolcs-Szatmár-Bereg megye hat leghátrányosabb helyzetű kistérségét, közel 17 milliárd forint összegű beruházás-támogatással érinti.

Közös programokon dolgozik Békés és Arad megye önkormányzata

A határ menti kapcsolatok bővítéséről, közöttük a határon áthaladó járműforgalom közlekedési feltételeinek javításáról tárgyalt a Békés és az Arad megyei elnök pénteken Békéscsabán.

Turizmusfejlesztés 250 millió forintos támogatással

Újfajta turisztikai struktúra kialakítására a Közép-magyarországi Régiónak mintegy 250 millió forintot ítéltek meg uniós forrásokból.

Bukott fővárosi pályázat

A hatósági engedélyek és a tulajdonosi hozzájárulások elhúzódása miatt bukta el a Fővárosi Önkormányzat azt a 650 millió forintos uniós pályázatot, amely kerékpárút-építésről szólt.

EU-s pályázatok: Indokolatlan elutasítások

A NFÜ szerint átlagban 52 nap alatt bírálják el a sikertelen uniós pályázók kifogásait, a pályázatírók mást mondanak.