Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 5 találat van a UniósPénz oldalon

Közel egymilliárd forintból újult meg az óvoda

A Dél-Dunántúlon elsőként a pogányvölgyi kistérségben kezdődött meg az integrált nevelési-oktatási hálózat fejlesztése, ennek első mérföldköveként 130 millió forintnyi uniós támogatással felújították a somogyvári Tündérkert Óvodát, amelyet hétfőn vehettek birtokba a gyerekek.

Új óvodát építenek Gödöllőn

Új óvoda alapkövét rakták le hétfőn Gödöllőn, a 600 millió forintos beruházáshoz a pénz nagyobb részét európai uniós pályázaton nyerte el az önkormányzat, 100 millió forintot pedig saját forrásból tett hozzá.

Új óvodát építenek uniós pénzből

Makád község az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-Magyarországi Operatív Programjában 145 millió forintos támogatást nyert 50 férőhelyes óvoda építésére. A beruházás értéke összesen 160 millió forint.

Uniós forrásból újult meg az óvoda

Átadták a 250 millió forintból felújított, illetve új épületekkel kiegészült pilisi óvodát, az intézményben 200 gyerek cseperedhet a legjobb körülmények között.

Óvodafelújítás ötvenmillióból

Három pályázaton nyerte el Iszkaszentgyörgy önkormányzata azt a támogatást, amelynek felhasználásával bővítette és felújította az óvodáját.