Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 11 találat van a UniósPénz oldalon

Milliárdos beruházással védik Szolnokot

Összesen több mint ötmilliárd forintba kerül az a két töltésfejlesztési beruházás, melynek előkészítése félidejéhez érkezett Szolnokon.

Közel négymilliárdos fejlesztési program indul Nyíregyházán

Újabb felújítás, ezúttal a híres műemléképület, a Nyírvíz Palota rekonstrukciója kezdődik meg Nyíregyházán az Európai Unió támogatásával, 3,6 milliárd forintos költségkeretből megvalósuló Integrált Városfejlesztési Stratégiai Program keretében. A beruházásról szóló szerződést a helyi önkormányzat hétfőn írta alá a kivitelező céggel.

Két és fél milliárdos árvízvédelemi támogatás a rászorulóknak

Öt település válik védetté az árvizekkel szemben, ha megépülnek a hiányzó körtöltések a Hernád-völgyében. A mintegy 10 kilométernyi töltés 2,5 milliárd forintba kerül, jelenleg az uniós projektek előkészítése zajlik.

Másfél milliárdos árvízvédelmi fejlesztés a Tiszán

A Tisza bal partján 1,66 milliárd forint értékű árvízvédelmi fejlesztés keretében negyven kilométer hosszú töltés erősítése valósul meg európai uniós támogatással, 2013-ig.

Százmilliókat kaptak az ár elleni védekezésre

Elindult az Oldi Öblözet Projekt kivitelezése, az első európai uniós támogatású árvízvédelmi beruházás megvalósítására kedden adta át a Dráva árvízvédelmi rendszerét érintő munkaterületet a Dél-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság. A 850 millió forintos beruházás kivitelezése várhatóan másfél évet vesz igénybe.

Példa nélküli árvízvédelmi beruházás a Dunán

Harmincmilliárd forintos beruházással tervezi megerősíteni a Duna árvízvédelmi rendszerét a Vízügyi és Környezetvédelmi Központi Igazgatóság (VKKI). Az EU-s támogatás esetén megvalósuló projektre nagy szükség van a szakemberek szerint.

Közös pályázatok román szomszédainkkal

Közös európai uniós pályázatot készítenek a magyar-román határmenti vízügyi és katasztrófavédelmi szervezetek. A támogatást az árvízi és más vészhelyzetek kezelését segítő eszközök beszerzésére és a hatékony munkavégzés feltételrendszerének kialakításához szeretnék igénybe venni.

Hiányos ukrán árvízvédelem

Az idén sem jut elég pénz Ukrajnában a Tisza-völgyi komplex árvízvédelmi állami programra, amelynek a megvalósítására Kárpátalja megye a 2009-re betervezett összeg alig 17 százalékát kapja meg a központi költségvetésből.

Árvízvédelmi beruházások Beregben

Két árvízvédelmi beruházást készít elő Beregben a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság. A Tisza Vásárosnamény és Lónya közötti szakaszán a gát erősítését, míg Gulács és Jánd között árapasztó tározó építését tervezik.

Milliárdos árvízvédelmi fejlesztések Győrött

Mintegy 22 ezer ember számára hosszú távra biztosítja az árvízmentes körülményeket a Nagy-Pándzsa vízgyűjtő revitalizációja, amelyet egymilliárd 37 millió forintos uniós támogatással valósítanak meg Győr környékén.

1 2