Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 6 találat van a UniósPénz oldalon

Van megoldás a munkanélküliségre

A hátrányos helyzetű álláskeresők foglalkoztatási esélyeinek növelésére projektet indított két Győr megyei kistérségben európai uniós támogatással, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával a győri székhelyű United Way Kisalföld Alapítvány.

Munkahelymegőrző milliárdok az uniótól

A Nyugat-dunántúli régióban mintegy 15 ezerrel nőtt a regisztrált munkanélküliek száma az idei első félévben az elmúlt évek hasonló időszakához képest. A decentralizált foglalkoztatási alapból további 10 milliárd forint használható fel munkahelymegőrzésre.

Tömeges elbocsátások: húszmilliárddal mentenék az áldozatokat

Húszmilliárd forintos térségi válságkezelő alapot hozott létre döntésével a kormány, az alap a munkanélküliségtől különösen veszélyeztetett térségekben a válságkezelést szolgálja. A válságkezelésért felelős kormánybiztos még nem tud sok új információt közölni, annyi biztos, hogy jönnek a milliárdok és el is költik azokat.

Új munkahelyek Kelet-Magyarországon

Ötmilliárd forint értékű ivóvíz minőségjavító beruházás kezdődik ősszel Nyíregyháza térségében. Az unós támogatással megvalósuló program segítségével több új munkalehetőség keletkezik a régióban.

Félmilliárd eurós segítség a munkanélküliek foglalkoztatásáért

Az Európai Bizottság a jövőben könnyíteni akarja a hozzáférést ahhoz az 500 millió eurós pénzügyi alaphoz, amelyből támogatást kaphatnak azok munkavállalók, akik a gazdasági válság hatásai miatt veszítették el állásukat. A tervezet szerint a jövőben a jelenlegi ezer helyett már ötszáz ember munkahelyének megszűnésekor is igényelhető lesz a támogatás.

Kétmilliárd forintból kétezer állást biztosítanának

A Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében több mint 1500 hátrányos helyzetű álláskereső foglalkoztatását segítik elő a Nyugat-Dunántúlon. A kétéves, európai uniós program megvalósítására 2,1 milliárd forintot fordítanak.