Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Címketár

[A-Á] [B] [C-CS] [D] [E-É] [F] [G-GY] [H] [I-Í] [J] [K] [L] [M] [N-NY] [O-Ó] [Ö-Ő] [P] [Q] [R] [S-SZ] [T-TY] [U-Ú] [Ü-Ű] [V] [W-X-Y] [Z-ZS]

A kifejezésre 43 találat van a UniósPénz oldalon

Egészségügyi fejlesztések uniós pénzből

A Nemzeti Fejlesztési Terv keretében több mint 25 milliárd forint ráfordítással valósult meg a három leginkább rászoruló régió - Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Dunántúl - egészségügyi ellátásának felzárkóztatása. Az eredményeket tegnap összegezték.

Tízmilliárdból rendezik a Tiszát

A Közép-Tisza vidék árvízvédelmi biztonságának növelése érdekében a Vásárhelyi-terv továbbfejlesztett változata keretében rendezik a folyószakasz hullámterét. A tízmilliárdos nagyprojekt kiemelt figyelmet kap az ÚMFT-ben.

Környezetvédelmi beruházási lehetőségek hazánkban

Országos konferencián ismertették az uniós támogatásból megvalósítható környezeti fejlesztési lehetőségeket valamint az eddig elért eredményeket. Az esemény célja az volt, hogy a potenciális pályázók közvetlenül a szakértőktől szerezhessenek információkat a környezetvédelmi beruházásokkal és az Európai Unió támogatásaival kapcsolatban.

Munkaerőt kell biztosítani a cégeknek

Gazdaságunk nehéz másfél év előtt áll, kiapadnak a pénzforrások, megrendelést veszíthetnek a cégek, tízezrek kerülhetnek az utcára. Éppen ezért a gazdaságélénkítésnek a közeljövőben a pénzről, a piacról és a munkahelyek megtartásának segítéséről kell szólnia. Bajnai Gordon véleménye uniós pályázatokról, pénzügyi válságról.

Tájékoztató a népegészségügyi programokról

A népegészségügyi programot a kormány tavaly 582,8 millió forinttal támogatta, ebben az évben pedig 800 millió forintos forrás állt az egészségügyi szervezetek rendelkezésre.

Mentőövet kapnak a rácalmásiak

Rácalmás Község Önkormányzata az Új Magyarország Fejlesztési Terv keretében 340 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert az Ófalusi Partfalszakasz védelmi munkáinak első ütemére.

Újabb négymilliárdos útépítés

Két zsáktelepülést köt össze, s egyúttal a Tabi kistérséget is jobban bekapcsolja a Balaton és az M7-es autópálya vérkeringésébe az a közel tíz kilométeres út, amelyet a Nemzeti Infrastruktúra Zrt. (NIF) épít meg a közeljövőben.

Órási beruházáshullám söpört végig Kelet-Magyarországon

A Nemzeti Fejlesztési Terv Környezetvédelem és Infrastruktúra Operatív Program (KIOP) támogatásával megépült Cigándi árapasztó tározó Magyarország egyik legnagyobb árvízvédelmi létesítménye. A beruházás 16,5 milliárd forintba került.

Bajnai: Ezermilliárd forintos csomag cégeknek

A korábban már ismert nyolcszázmilliárd forint hatású, vállalkozásélénkítő csomag ezermilliárdra milliárdra bővül az Új Magyarország Fejlesztési Terv átdolgozása keretében.

Támogatott vidéki munkahelyteremtés

Az Új Magyarország Fejlesztési Terv regionális és gazdaságfejlesztési pályázataival összhangban a közelmúltban megjelentek az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program első kiírásai is. A támogatás keretösszege mintegy 140-150 milliárd forint.

1 2 3 4 5