Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Megújulhat Répcelak központja

Forrás: MTI

2010.08.21 10:26:07

uniós támogatás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Répcelak több mint 412 millió forint uniós támogatást nyert el városközpontjának funkcióbővítő megújítására; az erről szóló támogatási szerződést már alá is írták a helyi városházán.
A támogatásnak köszönhetően Répcelakon átépítik a helyi művelődési házat, az épület tetőterében zenetermet alakítanak ki és teljesen akadálymentessé teszik a létesítményt - közölte Ágfalvi Boglárka, a regionális ügynökség igazgatási csoportjának vezetője.
   
A felújítások során több belvárosi épület tetőszerkezetét és külső homlokzatát is rendbe hozzák, a főtér átalakításának részeként pedig új díszburkolatot raknak le, járdákat építenek, korszerűsítik a közvilágítást és a közműveket. Szintén a főtéri munkálatokhoz kapcsolódva rendezik a zöldterületeket, a téren pedig helyet kap egy új díszkút és egy szobor is. A katolikus templom mellett 15 parkolóhelyet alakítanak ki és létrehoznak a városban egy új hulladékgyűjtő szigetet is konténerekkel. A projekt részeként a városi rendőrkapitányság épületének külső homlokzatát is felújítják, az épület bejáratát pedig akadálymentesítik.

Korábban:

uniós támogatás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.