Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Korszerűsítik az utastájékoztatást nógrádban

Forrás: MTI

2010.08.17 12:39:27

uniós támogatás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Uniós támogatással, összesen 335 millió forintos beruházásban korszerűsíti utastájékoztatási és forgalomszervezési rendszerét a Nógrád Volán Zrt., a fejlesztések a megye hat városában valósulnak meg. A fejlesztéseket 2011. június 30-ára valósítják meg.
A zrt. 318 millió forintot nyert a programhoz az Új Magyarország Fejlesztési Terv Észak-Magyarországi Operatív Programja (ÉMOP) pályázatán, 17 millió forintot önerőből biztosít. A balassagyarmati és a szécsényi autóbusz-állomásokon központi vezérlő berendezés telepítésével újítják meg az utastájékoztató rendszert, így kijelzik majd a pontos időt, megtörténik a pályaudvarok hangosítása, és nagyméretű LCD kijelzőn jelenítik meg a menetrendi információkat.
  
vlm indafoto

Balassagyarmaton és Szécsényben emellett kerékpártárolókat is építenek, környezetükben pedig megújítják a zöldfelületeket. A Nográd Volán Zrt. a megye mind a hat városában fejleszti a szolgáltatást, a frekventált autóbusz megállóhelyeken kijelzőrendszereket telepítenek, amelyek GSM kapcsolatban állnak majd a központi felügyelő rendszerrel. A társaság állományába tartozó 187 darab autóbuszba GPS alapon működő jármű- és flottakövető rendszert építenek ki, a belső utastájékoztatást a fedélzetre szerelt mobil eszközökkel oldják meg.


Korábban:

uniós támogatás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.