Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Megújult a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola könyvtára

Forrás: MTI / UniósPénz

2010.04.22 12:23:33

fejlesztés, beruházás, támogatás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

A tízmillió forintból megvalósult fejlesztés során korszerűsítették a számítógépparkot, digitalizálták a könyvtárban őrzött dokumentumokat, illetve akadálymentessé tették a közlekedő utakat.
A hétfőn átadott beruházás megvalósítására a Nemzeti Fejlesztési Terv Társadalmi Infrastruktúra Operatív Programja keretében nyílt lehetőség - mondta Lakatos Márk, a könyvtár sajtósa. A fejlesztés célja, hogy a diákok minél szélesebb köre férhessen hozzá a kibővített hazai és nemzetközi szakirodalomhoz, információs bázisokhoz, illetve elősegítsék a későbbi munkájukhoz elengedhetetlen szakmai, vezetői és etikai ismeretek elsajátítását.A könyvtári fejlesztések az úgynevezett Tudásexpó-expressz elnevezésű pályázat részeként valósulhattak meg. A csaknem tízmillió forintos támogatás nyomán immár huszonhét korszerű személyi számítógépet használhatnak a könyvtárban a hallgatók. A meglévő HUNTÉKA integrált könyvtári rendszer egy új modullal, az úgynevezett JaDoX digitalizáló modullal bővült, amely teljes körű segítséget nyújt a digitalizált dokumentumok feldolgozásához, megjelenítéséhez, tárolásához és visszakereséséhez, elektronikus úton - közölte Lakatos Márk.

Korábban:

fejlesztés, beruházás, támogatás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.