Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Véget ért a kétszázmilliós iskolafejlesztés

Forrás: MTI / UniósPénz

2010.03.17 12:46:26

fejlesztés, beruházás, fejlesztés, iskola EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Kétszázmillió forintból újult meg a Borsod megyei Boldva általános iskolája, a bővítéssel egybekötött rekonstrukciót fél év alatt végezték el.
A boldvai Szathmáry Király Ádám Körzeti Általános Iskola uniós támogatásból újulhatott meg. A beruházás részeként 220 négyzetméteres aulával bővült az épület, kicserélték a nyílászárókat, a folyosók, közösségi helységek padlóburkolatát és kiépítették a vagyon-, valamint a tűzvédelmi rendszert is. Megújultak a vizesblokkok, valamint korszerűsítették a teljes fűtési rendszert, és átfestették az oktatási intézményt - sorolta a felújítási munkákat Csont Béláné, az iskola igazgatója.Az épületen kívül az intézmény környezete is megszépült, új burkolatot kapott az udvar, megoldották a csapadékvíz elvezetést, és parkolókat alakítottak ki a pályázat segítségével. A boldvai Szathmáry Király Ádám Körzeti Általános Iskolában négy település 288 diákja tanul, akik közül 168 hátrányos helyzetű - mondta az igazgató.

Korábban:

fejlesztés, beruházás, fejlesztés, iskola EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.