Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Újabb uniós milliók akadálymentesítésre Százhalombattának

Forrás: MTI

2010.03.05 12:33:56

fejlesztés, pályázat, beruházás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Mintegy 27 millió forint uniós támogatást nyert el Százhalombatta városa a helyi családsegítő és gondozási központ Szivárvány téri épületének teljes akadálymentesítésére.
A gondozási központ többi épületének átalakítását korábban szintén pályázati pénzből finanszírozták - mondta Tomek Noémi, az önkormányzat szóvivője, aki hozzátette, hogy az idősek napközi otthonát is magába foglaló intézményben egyebek mellett liftet építenek, átalakítják a belső lépcsőt, kicserélik, egységesítik a kültéri és a beltéri burkolatokat, továbbá a bejáratok, ajtók speciális szélesítése is megtörténik.A projekt részeként az épület mellett mozgáskorlátozottaknak szánt parkolóhelyeket alakítanak ki, a belső terekben pedig különféle eligazító táblákat, illetve feliratokat szerelnek fel. A várhatóan szeptember végére elkészülő beruházás összköltsége 29,9 millió forint. Ebből 26,9 millió az elnyert uniós támogatás, a fennmaradó 3 millió forintot a város kasszájából fedezik - közölte a szóvivő.

Korábban:

fejlesztés, pályázat, beruházás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.