Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

2012-ben kezdődik a nagyatádi térség gigantikus beruházása

Forrás: MTI

2010.02.15 17:25:58

fejlesztés, beruházás, szennyvíztelep EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Nagyatád szennyvíztelepének fejlesztésére, valamint nyolc környező település és Nagyatád Kivadár városrészének csatornázására 111 millió forintos uniós támogatást nyert a Nagyatádi Regionális Szennyvíztársulás az Új Magyarország Fejlesztési Terv Környezet és Energia Operatív Programjában.
 Az uniós támogatású, négymilliárd forintot meghaladó beruházás révén több mint 20 ezer lakos életminősége javul - mondta Ormai István, Nagyatád polgármestere, a társulás elnöke, aki hozzátette, hogy a térségben ez lesz az utóbbi évek legnagyobb, hosszú távon is meghatározó infrastruktúrafejlesztése. A beruházás 2012-ben kezdődhet meg és két éven belül megvalósul.A beruházás során az érintett települések - Nagyatád, Kutas, Ötvöskónyi, Bakháza, Háromfa, Tarany, Rinyaszentkirály, Görgeteg és Lábod - csatornázása mellett a nagyatádi szennyvíztisztító teljes rekonstrukciójára, új technológia telepítésére is sor kerül. Jelenleg az érintett településeken - Nagyatád kivételével - nincs közműves szennyvízelvezetés, a háztartásokban keletkező kommunális szennyvizek elhelyezése és ártalmatlanítása rendkívül korszerűtlen módon történik.

Korábban:

fejlesztés, beruházás, szennyvíztelep EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.