Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Hatszázmillióból épül az új infocentrum

2010.01.14 10:10:29

fejlesztés, pályázat, Európai Unió, oktatás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Az Új Magyarországi Fejlesztési Terv keretében, két pályázat lezárásával 13 intézményben, összesen 55,5 milliárd forint értékű felsőoktatási fejlesztés valósulhat meg. A Budapesti Gazdasági Főiskola Pénzügyi és Számviteli Kara Zalaegerszegi Intézetének legújabb szárnya 597 millió forint uniós támogatással, összesen 622 millió forintból valósul meg.
A Zalaegerszegi Infocentrum alapkő letételére a mai napon került sor. Zala megye legnagyobb hallgatói létszámú intézménye a beruházás révén mintegy 1 513 négyzetméter alapterületű, háromemeletes, akadálymentesített, geotermikus energiát hasznosító, a kor követelményeinek megfelelő létesítménnyel gazdagodik.
A háromemeletes campus többek között otthont ad majd egy tanszéki könyvtárnak, egy gyakorlati oktatást szolgáló infokommunikációs labornak, több kutatószobának és tanteremnek, illetve helyszínéül szolgálhat nagyobb konferenciáknak és rendezvényeknek is. A korszerű oktatási körülmények hozzájárulnak majd az intézmény vonzerejének növekedéséhez, illetve ahhoz, hogy a versenyképes tudást szerzett, friss diplomával rendelkező fiatalok könnyebben helyezkedjenek el a munkaerőpiacon.  Zala megyében eddig 1 265 alkalommal pályáztak sikeresen az első Nemzeti Fejlesztési Terv és az Új Magyarország Fejlesztési Terv kiírásaira. A megye összesen csaknem 110 milliárd forint uniós támogatásban részesült.

Korábban:

fejlesztés, pályázat, Európai Unió, oktatás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.