Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Kiskunhalasi cég építheti a Pannonhalmi Főapátság zarándokházát

2010.01.13 10:14:26

fejlesztés, zarándokház, pályázat, Kiskunhalas EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Nettó 283 millió forinttal a kiskunhalasi székhelyű Merkbau Építőipari és Kereskedelmi Kft. nyerte a hat ajánlattevő közül a Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátsága által zarándokház építésére kiírt gyorsított meghívásos közbeszerzést, az eredmény a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.
A gyorsított meghívásos közbeszerzést azzal indokolta az ajánlatkérő, hogy a zarándokházra korábban kiírt közbeszerzés eredménytelen lett. A beruházáshoz uniós forrás kapcsolódik, amelynek az elszámolási határideje 2010. augusztus 31. A korábbi eredménytelen eljárás következtében a megvalósításra tervezett idő lecsökkent, így gyorsított eljárásra volt szükség a pályázat sikeres befejezése érdekében.


Felújított főapátsági épület

A munka része a meglévő 649 négyzetméternyi épület elbontása, 320 négyzetméternyi felújítás és bővítés, illetve 500 négyzetméternyi új épület létrehozása is. A hat ajánlattevő közül a legolcsóbb ajánlatot tett Merkbau Kft. lett a nyertes nettó 283 millió forinttal. A nyertes ajánlatot követő legkedvezőbb ajánlatot a győri Terán Építőipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. adta, nettó 299 millió forinttal.

Korábban:

fejlesztés, zarándokház, pályázat, Kiskunhalas EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.