Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Újabb céges sikertörténet uniós támogatásból

Forrás: MTI

2009.12.29 12:52:29

fejlesztés, beruházás, támogatás, pályázat EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Több mint 430 millió forint értékben fejlesztette logisztikai szolgáltatásait a szállítmányozást és a vasúti átrakást végző mándoki World-Transit Kft.
 A cég a Gazdaságfejlesztési Operatív Program keretében jutott mintegy 215 millió forintos uniós forráshoz, s az önerő hozzáadásával jelentős logisztikai kapacitásfejlesztést valósított meg a záhonyi kiemelt gazdaságfejlesztési övezetben. A most átadott beruházásnak köszönhetően 3.700 négyzetméterrel nőtt a kft. raktározási kapacitása, így már közel 40 ezer négyzetméteren képesek tárolni a mándoki központba beérkező árukat. Emellett új iparvágányok, valamint egy speciális, széles nyomtávú vasúti járműmérleg-rendszer kiépítésével lehetőség nyílik mind a széles, mind a hagyományos nyomtávú vasúti kocsik mérlegelésére, valamint a nyomtávváltást szolgáló átrakásra, és az ezt követő raktározásra.

napi.hu-marton szilvi


A Transit Group Logisztikai Központhoz tartozó, tíz állandó, és a mintegy száz alkalmi munkavállalót foglalkoztató World-Transit nettó éves árbevétele tavaly meghaladta 635 millió forintot. Záhony térségében mintegy 37,5 milliárd forint értékű, hazai és uniós forrásokból megvalósuló, öt elemből álló komplex gazdaságfejlesztési program indult el. A logisztikai kis- és középvállalkozásokat fejlesztő program mellett nagyarányú infrastrukturális, vasúti és közúti fejlesztések zajlanak. A nagyprojektben 220 négyzetkilométernyi területen 50 ezer lakos és 16 település érintett közvetlenül.

Korábban:

fejlesztés, beruházás, támogatás, pályázat EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.