Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Felértékelődnek a szentendrei házak

Forrás: MTI/Unióspénz

2009.12.16 10:08:20

fejlesztés, beruházás, csatorna, Európai Unió EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

A szentendrei Pannóniatelep mintegy 500 millió forintból kiépített csapadékvíz elvezető rendszerének köszönhetően megindulhat az infrastrukturális fejlődés Szentedre déli részén és mintegy 2.500 lakos ingatlana lesz értékesebb.
A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium közleménye szerint a beruházás 442 millió forintos uniós támogatást élvezett. A Pannóniatelep lényegében vízszintes, mélyen fekvő öblözet, és az elmúlt években a hiányzó csapadékvíz elvezető hálózat miatt a kertek és a pincék sokszor elvizesedtek a csapadékos hónapokban. Gyakran kellett a tűzoltóság segítségét kérni a vízmentesítéshez.

MTI fotobank
Értékes város

A terület rendezése érdekében első lépésként az önkormányzat megépítette, felújította az ott húzódó gátszakaszt, amely védelmet jelent a magas dunai vízállás idején, a mostani projekt után pedig megindulhat a területen végigfutó utak, utcák felújítása.

Korábban:

fejlesztés, beruházás, csatorna, Európai Unió EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.