Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Jelentős fejlesztések kezdődnek Ormosbányán

Forrás: MTI

2009.12.08 15:13:01

fejlesztés, beruházás, út EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Az utóbbi évtizedek legjelentősebb infrastrukturális fejlesztése Ormosbányán a most megvalósuló helyi beruházás: a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei település az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával csaknem 145 millió forintból újítja meg útjait, buszmegállóit.
Befejezéséhez közeledik Ormosbánya komplex infrastrukturális fejlesztése, a település több útja szilárd burkolatot kap, s a közösségi közlekedés fejlesztése buszmegállók felújításával elnevezésű projekt megvalósítása is a végéhez közeledik - közölte Sike Ferencné, polgármester.

MTI fotobank

Sike Ferencné (független) tájékoztatása szerint a hátrányos helyzetű kazincbarcikai kistérségben található község az idén sikeresen pályázott, az Észak-magyarországi Regionális Operatív Program keretében csaknem 128,5 millió forint uniós támogatást nyert el, így az önrésszel együtt csaknem 143 millió forint értékű beruházás kezdődhetett meg a településen. A projekt keretében önkormányzati tulajdonú földutak kaptak, illetve kapnak szilárd burkolatot, buszmegállókat újítottak fel, buszvárókat cseréltek ki.

Korábban:

fejlesztés, beruházás, út EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.