Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Uniós támogatást kap száz álláskereső

Forrás: HR portál

2009.12.04 13:31:09

fejlesztés, munka, oktatás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Száz hátrányos helyzetű, társadalmi kirekesztődéssel küzdő képzetlen munkanélküli foglalkoztatását segítik Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében uniós támogatással, adja hírül az MTI alapján a Népszabadság.
Leszakadással és társadalmi kirekesztődéssel küzdő embereknek indított foglalkoztatási programot az Európai Unió Szociális Alapja támogatásával Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében a Regionális Érdekvédelmi (RÉV) Alapítvány - közölte Cseh Sándor, a szervezet ügyvezető igazgatója Nyíregyházán csütörtökön.A 80 millió forint értékű, Dolgozzunk újra együtt elnevezésű programban Nyíregyháza, Nyírbátor és Nagykálló környékének kistelepüléseiről száz alacsony iskolai végzettségű, tartós munkanélküli vesz részt, közöttük szegregált lakókörnyezetben élő romák, valamint fogyatékosok és szenvedélybetegséggel küzdő emberek - mondta az alapítványi vezető.

Kiemelte: az érintettek a munkaerőpiaci integrációjukhoz személyre szabott képzési, munkába helyezési és önálló életviteli támogatást kapnak a szervezet tanáraitól, pszichológusaitól, valamint szociális munkásaitól.

Korábban:

fejlesztés, munka, oktatás EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.