Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Egyedülálló szolgáltatást indít a Vöröskereszt

2009.12.03 14:48:34

fejlesztés, beruházás, egészségügy EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hetven településre kiterjedő, jelzőrendszeres házi segítségnyújtó szolgáltatást indít januártól Zala megyében a Magyar Vöröskereszt európai uniós pályázat nyerteseként.
Magyarországon elsőként 800 készüléket telepít a vöröskereszt az igénylőkhöz a nagykanizsai, a zalakarosi és a zalaszentgróti kistérségben - mondta Baracskai Józsefné, a zalai szervezet igazgatója, aki hozzátette, hogy a jelentkezőket csuklóra rögzíthető jelzőkészülékkel és egy beszélgetésre is alkalmas fali vevőegységgel látják majd el.A jelenleg a legkorszerűbbnek számító technika révén a rászorulók a nap bármely szakában segítséget hívhatnak, és beszélni is tudnak a diszpécserszolgálattal. A januártól működő rendszer létrehozására a Nyugat-dunántúli Operatív Programból közel 54 millió forintot nyertek, amelyet csaknem hatmillió forintos önrésszel egészítettek ki.

Korábban:

fejlesztés, beruházás, egészségügy EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.