Hírlevél

Megrendelem

Belépés

E-mail cím:

Jelszó:

regisztráció
elfelejtett jelszó

Kereső


Vélemény

Írjon nekünk!

Sikersztori


Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

Újabb négy kilométer kerékpárutat építenek

Forrás: MTI/ Unióspénz

2009.11.11 10:20:37

fejlesztés, kerékpárút, támogatás, pályázat EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Megduplázódhat Gyomaendrődön a belterületi kerékpárutak hossza, mert a város 142 millió forintot nyert el pályázat keretében e célra.

Az önkormányzat a régiós fejlesztési tanácstól nyerte el az uniós és hazai központi forrásokból álló támogatást, amelyhez biztosítja a 10 százalék önrészt - mondta Várfi András, a város polgármestere. A Körös-parti városban eddig négy kilométer kerékpárút épült, s a mostani, várhatóan a jövő év nyarára elkészülő beruházás keretében a belvárosban újabb, több mint négy kilométernyi készül el. A polgármester szerint elsősorban a közlekedésbiztonság szempontjából van jelentősége az újabb útépítésnek, mert - mint mondta - Gyomaendrőd a kerékpározás szempontjából a harmadik legveszélyesebb település Békés megyében. "Bízom abban, hogy a beruházás befejezését követően a szülők bátrabban fogják elengedni gyermekeiket az iskolákba, hiszen jövő ősztől már biztonságos kerékpárutakon közelíthetik meg az oktatási intézményeket" - tette hozzá Várfi András.

Korábban:

fejlesztés, kerékpárút, támogatás, pályázat EszközlistaCikk nyomtatásaCikk küldése e-mailbenBetűméret csökkentéseBetűméret növelése

Hozzászólások - 0 hozzászólás

Amennyiben szeretne hozzászólni a cikkhez, jelentkezzen be!

Belépés

E-mail cím:    Jelszó:    

regisztráció    elfelejtett jelszó

Az uniós pályázatok elnyeréséhez szükséges feltételeket összegezve megalkottuk előminősítő rendszerünket, hogy a cégprofiljához illő pályázatok közül választhasson. A rendszer az alapadatok megadása után előszámításokat végez, melyek eredményét Ön e-mailben is megkapja.